Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2015. Augusztus 26. 08:05, szerda | Helyi

Hogyan legyünk különlegesek és szépek?

Hogyan legyünk különlegesek és szépek?

Egyediség és személyiség a ruháinkon keresztül

Melyik lány ne rettegnek attól, hogy belép majd egy buliba, s szemben „jön” vele a ruhája? Mindezt elkerülhetjük, ha varrónőhöz megyünk, azonban akkor újabb problémával találjuk szembe magunkat. Milyen anyagból varrassunk, jól fog-e állni számunkra a kiválasztott fazon. Ezekre is találunk megoldást, ha felkeressük a Tesco üzletsorán található méretes ruhaszalont.
Cziberéné Fehér Jolán, Méretes Ruhaszalonjában segítenek megtervezni, anyagot választani, s ránk is varrják a megálmodott ruhát. Jolika férfi-női szabó mestervizsgával s nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik. Nem csupán a divat, hanem a minőség mellett is elkötelezett:
- Akkor mondják azt, hogy ezt a ruhát, mintha rád öntötték volna, ha ruha szabása és vonalvezetése hangsúlyozza az előnyeinket, s elfedi hátrányainkat. Egy jó szabásvonallal valóban vonzónak és egyedinek érezhetjük magunkat. Nem szabad elfeledkeznünk arról sem, hogy az anyagnak nem csupán színe van. Egy valóban szép ruha csak minőségi anyagból készülhet.
Ennek érdekében „bejáratott” beszállítói vannak, de szívesen megy ő is beszerző körútra. Természetesen a varrás is legalább ennyire fontos. Elmondja, hogy egy szép kosztümnek nem lehet géppel felvarrott alja, tökéletlenül eldolgozott bélése. Rövid idő alatt elkészítik a megálmodott ruhákat, öltönyöket, de menyasszonyi ruhák is kerültek már ki a szalon dolgozói kezéből. Annak, akik azonnal szeretnének szépet, késztermékek, kisszériás készruhák, öltönyök, ingek is kaphatók, természetesen kiegészítőkkel.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.