Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2019. Augusztus 07. 20:34, szerda | Helyi sport

Horváth Benedek világbajnoki helyezései

Horváth Benedek  világbajnoki helyezései

Vasárnap fejeződött be Romániában a kajak-kenu ifjúsági is U20-as világbajnokság.

A magyar csapat tagja volt a Rácalmás SE kenusa, Horváth Benedek is (bal oldalt), aki egy ötödik és egy hetedik helyet szerzett.
C-1 1000 méteren a dunaharaszti Besenyei Ádámmal (jobb oldalt) párosban hetedikként végeztek, míg 500 méteren négyesben ötödikként fejezte be a világbajnokságot. Társai itt a paksi Hodován Dávid, Besenyei Ádám és a szintén paksi, de dunaújvárosi nevelésű Kollár Krisztián volt.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 28. 08:44, szombat | Helyi sport

Újabb győzelem az Erste Ligában

A Vasas elleni 6-4-es hazai sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

2019. December 15. 07:15, vasárnap | Belföld

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása

Könnyebb lesz a hozzátartozók receptjeinek kiváltása jövőre az elektronikus meghatalmazás lehetőségével. A meghatalmazás és a törvényes képviselet bármely kormányablakban és a lakossági portálon online is kérhető

2019. December 15. 06:00, vasárnap | Belföld

Összeállt a Fölszállott a páva döntőjének mezőnye

A pénteki, második középdöntő újabb öt továbbjutójával összeállt a Fölszállott a páva idei gyerekévadának döntős mezőnye. A tíz produkciót felvonultató finálét december 20-án láthatja a közönség.