Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Május 25. 21:35, kedd | Helyi
Forrás: www.heinekenbalatonsound.hu

Idén a Balatonon megy a "Push The Button"

Idén a Balatonon megy a "Push The Button"

Július 8-11 között ismét a Heineken Balaton Sound tölti meg élettel a Balaton déli partját. A legfrissebb hírek szerint már biztosan a nagyszínpad headlinerei között szerepel a CHEMICAL BROTHERS, amely 2010-ben csak néhány igazán rangos fe

Sokak örömére Zamárdiba látogat JAMIROQUAI, az acid-jazz mozgalom legfontosabb követe. A tavalyi, közel félnapos szettet követően rajongók ezrei követelték SVEN VÄTH visszatérését, akárcsak a legaktuálisabb szupersztárt, a Berlin Calling című kultfilm főszereplőjeként híressé vált PAUL KALKBRENNER-t. Rajtuk kívül jelen lesz még a német dancemester, PAUL VAN DYK is a Heineken Balaton Soundon, melyet a Soundhead és az Antropos olvasói a tavalyi év legjobb fesztiváljának választották.

 

 

A full extrás balatonparti nyaralás kínálata azonban még korántsem teljes!

 

A világ legnépszerűbb, mára popsztári magaslatokba emelkedett DJ-jét a Heineken Balaton Sound közönsége is megkülönböztetett figyelemmel várja. Rajongók ezrei követelték a francia sztár visszatérését. Ezúttal a fesztivál nagyszínpadán, headlinerként áll a közönség elé szombat éjjel DAVID GUETTA!

Ugyancsak a Nagyszínpad fő fellépője lesz – mindjárt a nyitónapon – a mindig megújulni képes, mára klasszikussá érett PET SHOP BOYS csapata, amely élő koncertjeivel a legnagyobb elektronikus zenei fesztiválok csúcspontján tűnik fel mostanában. Szintén a Nagyszínpadra érkezik TRICKY, aki a Heineken Balaton Sound eklektikus forgatagába minden bizonnyal felejthetetlen, új színt hoz magával, és nem mindennapi szabadstrandi őrületre számíthatunk a legnagyobb elektro zenei látókörrel bíró partyguruktól, a 2MANY DJ’S-től.

 

Új nevekkel bővült a monumentális Aréna programja is. A tavalyi évben Madonna Sticky & Sweet turnéját kísérő PAUL OAKENFOLD a világ legnagyobb fellépőhelyein megtartott teltházas koncertek után a Heineken Balaton Sound közönségét nyűgözi majd le fergeteges partygenerátor képességeivel. De a maratoni house-partyk nagymestere, JOHN DIGWEED, a világ leghíresebb dél-amerikai lemezlovasa, az argentin DJ fenomén, HERNAN CATTANEO, és a New York-i DENNIS FERRER is jelen lesz a zamárdi megapartyn.

 

Az egyik legkedveltebb, balatonparti színpadon, a T-Mobile Teraszon találkozhatunk a német lounge-bandával, a CLUB DES BELUGAS-szal, és az elektro-ska LA KINKY BEAT-tel is.

 

A Heieneken Balaton Soundra bérlet és napijegy július 7-ig-ig kedvezményes áron váltható, a honlapon feltüntetett helyeken. A kiemelt jegyirodákban Üdülési csekket és Sodexo utalványt is elfogadnak.

 

Részletek a www.heinekenbalatonsound.hu oldalon

 

 

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.