Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2014. Október 14. 10:46, kedd | Helyi

Így látják ők...

Így látják ők...

A választáson induló jelöltek köszönő és értékelő írásaiból idézünk az alábbiakban, amelyet a közösségi portálon tettek közzé.

Pintér Tamás : Jobbik Magyarországért Mozgalom

Édesapám idézete fejezi ki leginkább az érzéseimet:
Egy csata elvesztésekor kell igazán erő a háború megnyeréséhez...(Napóleon)

Nehéz, de számomra annál több pozitív érzéssel töltött kampányon vagyunk túl. Rengeteg pozitív megerősítést kaptam, az elmúlt években elvégzett munkámmal kapcsolatban. Igyekeztünk értékteremtő programot készíteni és nagyon igyekeztünk a sárdobálásból kimaradni amit folytatott a Fidesz és az MSZP egymással. Voltak ebben olyan elemek is, amikről csak úgy tudok nyilatkozni, hogy a legalja.

Mi a mostani kampányban lényegesebben kevesebbet költöttünk kampányelemekre és igyekeztünk az így megmaradó összegeket az arra rászoruló családokra fordítani. Bár lehetséges, hogy azt a 11 darab szavazatot, ami ahhoz kellett volna, hogy két fővel legyünk a közgyűlésben úgy megszereztük volna, ha több plakátot és szórólapot gyártatunk, mégis azt gondolom, hogy megérte azokon az embereken segíteni. Az ő boldogságukat látva mindenképpen.

Persze még most sem adjuk fel, fellebbezünk a választási eredmény miatt, hiszen több olyan körzet is volt, ahol száznál is több érvénytelen szavazat lett amiatt, hogy az egyértelmű X nem egy-egy vonalból állt.

Nem mondom, hogy nem lesz nehéz a következő időszak, hiszen ha minden marad a mostani eredmény szerint, akkor egyedül nézek szembe ismét egy hatalmas táborral.

De harcosként teszem mindezt, mert érzem, sőt tudom, hogy Dunaújvárosnak nem látványberuházásokra, hanem munkahelyteremtésre és a leginkább rászorultak támogatására van szüksége, amiért én a következő időszakban is foggal-körömmel fogok küzdeni.

Köszönöm mindenkinek, aki segített abban, hogy a segítő munkámat képviselőként folytathatom tovább. Fantasztikus csapat állt össze a hátam mögött Barta Endre vezetésével, akikre rendkívül büszke vagyok.

Végezetül szeretnék ez úton Gerencsér Tamástól is bocsánatot kérni akasztós reklámanyagunk miatt okozott kellemetlenségekért.

A szebb jövő reményében: Pintér Tamás

PIntér Attila MSZP

"Tisztelt Hölgyeim és Uraim!

Az első szó a köszöneté. Mindenkinek szól.
Elsőnek azoknak, akik elmentek szavazni, mert fontosnak tartották. Köszönöm azoknak a bizalmat, akik rám szavaztak.
Köszönettel tartozom a csapatomnak, akik rengeteget dolgoztak, hittek és akartak.
A családom nélkül sem ment volna, nekik... szeretem őket.

Hát ez most nem sikerült. Itt és most nem is mennék bele a miértekbe, nincs is nagyon értelme. De nem csüggedünk, megyünk tovább! A győzteseknek gratulálok! Vigyázzanak Dunaújvárosra! A közgyűlésben én ott leszek és figyelek és semmit nem hagyok majd szó nélkül.
Köszönöm még egyszer! Mindenkinek!"

Orha Zoltán Szociáldemokraták

"Gratulálok a győzteseknek!
Tanulság ként levonva, az alázatos. kitartó és szorgalmas munka eredményre vezet, mint a sportban. Meghozza a várt sikert, főleg ha az megfelelő támogatással jár.
Sajnos nem hittek nekünk,hogy 20-25 ezer forintból plakátoltunk.tehát nem költöttünk milliókat közpénzből a kampányban. nem tudtuk a választó polgárokat meggyőzni arról a tévhitről,hogy a Szociáldemokraták nem egyenlőek az SZDSZ-szel"

Szabó Zsolt PM:

Kismoni László

Köszönet

A 2014. október 12-i önkormányzati választáson a Technikum déli részén a FIDESZ jelöltje szerezte meg a többséget. Az alábbi táblázat mutatja, hogyan alakultak az egyes körzetek eredményei. Ebből látszik, hogy a Technikum Városrész 3 részkörzetében győztünk, egyben döntetlen lett és egyben veszítettünk. Ez azonban arányaiban eldöntötte a választás eredményét. A 24-es részkörzetet a választókörzethez 2010-ben csatolt utcák (Vasmű út, Építők útja, Görbe utca, Liget-köz és Szórád Márton út) alkotják. Mindenkinek, aki az elmúlt időszakban biztatott, támogatott, és legfőképpen akik munkájukkal segítettek, azoknak megköszönöm a támogatást, a munkát, az odaadást, a kitartást. Jó munkát végeztünk. Sajnos nem volt elegendő a győzelemhez, mert a külső tényezők nem minket segítettek.
Köszönet A 2014. október 12-i önkormányzati választáson a Technikum déli részén a FIDESZ jelöltje szerezte meg a többséget. Az alábbi táblázat mutatja, hogyan alakultak az egyes körzetek eredményei. Ebből látszik, hogy a Technikum Városrész 3 részkörzetében győztünk, egyben döntetlen lett és egyben veszítettünk. Ez azonban arányaiban eldöntötte a választás eredményét. A 24-es részkörzetet a választókörzethez 2010-ben csatolt utcák (Vasmű út, Építők útja, Görbe utca, Liget-köz és Szórád Márton út) alkotják. Mindenkinek, aki az elmúlt időszakban biztatott, támogatott, és legfőképpen akik munkájukkal segítettek, azoknak megköszönöm a támogatást, a munkát, az odaadást, a kitartást. Jó munkát végeztünk. Sajnos nem volt elegendő a győzelemhez, mert a külső tényezők nem minket segítettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.