Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2016. Július 07. 16:17, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Ismét a K&H lett Magyarország legjobb bankja a Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat felmérésében

Ismét a K&H lett Magyarország legjobb bankja a Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat felmérésében

A K&H egymás után már 3. alkalommal kapta meg a \"Magyarország legjobb bankja\" elismerést az Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirattól - közölte a pénzintézet csütörtökön az MTI-vel.

A Euromoney pénzügyi magazin Euromoney Kiválósági Díjat idén 25. alkalommal ítélték oda a pénzügyi szektor legkiemelkedőbb tagjainak, a versenyben több mint 1000 bank vett részt.


A díjazottak kiválasztásakor azok a pénzintézetek kerültek fókuszba, amelyek tevékenységi területeiken és szolgáltatásaikban az ügyfelek igényeit, illetve a piaci és a szabályozási környezet feltételeit szem előtt tartva világszinten kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.


A közleményben Hendrik Scheerlinck, a K&H Bank vezérigazgatója kiemelte: a bank növekedési stratégiája évek óta változatlan, céljuk a hosszú távú partneri kapcsolatok, a bankbiztosítási modell és a gyors és egyszerű folyamatok működtetése. A díj harmadszori elnyerése visszaigazolása az ügyfélközpontú gondolkodásnak, amivel a háztartások, a kisvállalkozások, a vállalatok és az önkormányzatok finanszírozásában egyaránt az ügyfelek elvárásainak kívánnak megfelelni - tette hozzá.


A K&H országszerte 210 lakossági fiókot működtet, több mint 4000 munkavállalót foglalkoztat, és mintegy 1 millió lakossági, kkv és vállalati ügyfele van.


A K&H Bank saját tőkéje 234 milliárd forint, mérlegfőösszege 2568 milliárd forint volt 2016. március 31-én, az idén az első negyedévben 9,3 milliárd forint adózott eredményt ért el a konszolidált, nemzetközi számviteli elvek (IFRS) alapján kimutatott adatok szerint.


A magyar gazdaság működését több mint 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel- és hiteljellegű állománnyal segíti háztartások, kisvállalkozások, vállalatok és önkormányzatok finanszírozásán keresztül. A K&H 2016. március 31-én a magyar állam által kibocsátott instrumentumok 880 milliárd forintos állományával rendelkezett. A cégcsoport teljes tevékenysége hozzávetőlegesen 4000 magyar beszállítónak és mintegy 700 banki és biztosítási ügynöknek biztosít megrendeléseket és folyamatos tevékenységet. A csoport 2015-ben 55 milliárd forint, az elmúlt 5 évben összesen 239 milliárd forint adó és járulék megfizetésével járult hozzá a magyar állami költségvetés bevételeihez - közölte a bank.

Címkék: bank, díj, legjobb

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.