Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2016. Február 23. 13:13, kedd | Helyi sport
Forrás: Huszka Zsuzsanna marketing- és kommunikációs vezető, Dunaújvárosi Főiskola Ví

Ismét hosszabb szünet, március végén jön a folytatás

Ismét hosszabb szünet, március végén jön a folytatás

A női OB I-es bajnokságban egy igen hosszú szünet közben vagyunk, így csapatunk tagjai a pihenést részesíthetik előnyben ismét.

Vályi Fanny:

- A rájátszás küzdelmei, ha jól tudom, március végén kezdődnek majd el, addig úgymond pihenő van ismét a felnőtt bajnokságban. Egy kicsit szaggatott így a felkészülésünk, majdnem hogy mindent előröl kezdtünk. Amolyan megismételt alapozást végzünk így februárban a csapattal. A válogatott játékosoknak természetesen majd jönnek az újabb összetartások, de addig javarészt együtt készülünk a folytatásra. Azt már tudjuk, hogy március huszonegyedikén utazunk el Görögországba, egy hetes edzőtáborral kovácsoljuk ismét egybe a bandát a rájátszás előtt. Addig pedig mindenki végzi a maga dolgát, nagy hajtás után ismét hosszabb lélegzetvétel következik tehát.
Fanny nem csak a játékban, de az oktatásban is érdekelt.
- Már jó ideje foglalkozom úszásoktatással, a háromtól tíz éves korosztályban és vízilabda oktatással is, ahol az általános iskolai elsősöktől a harmadikosokig oktatjuk a gyereket. Sok időmet töltöm így az uszodában, de nagyon élvezem a munkát a gyerekekkel, bár néha azért tudnak ők is nekem újat mutatni. Nagy türelemmel azonban jól kezelhetőek a picik és remélem, hogy ők is legalább annyira élvezik a közös programunkat, mint én.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 18. 11:00, szombat | Életmód

Kormány-egészség

Hornung Ágnes: ismét támogatásra pályázhatnak az 1-es típusú diabétesszel foglalkozó civil szervezetek

2024. Május 18. 09:24, szombat | Külföld

Voks 24 - Volt, amikor egy EP-mandátumhoz 116 ezer szavazat is elég volt

Az eddigi legmagasabb európai parlamenti (EP-) választási részvételnél, 2019-ben, csaknem 174 ezer szavazatra volt szükség ahhoz, hogy egy európai parlamenti (EP-) lista átlépje Magyarországon az 5 százalékos küszöböt