Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2011. Január 20. 12:51, csütörtök | Helyi

Ismét hátrányban

Ismét hátrányban

Nem sikerült győzni a MOL Liga fináléjának harmadik összecsapásán a Dab.Docler jégkorong csapatának a Csíkszereda ellen, így a párharc állása 2-1 a romániai csapat javára.

A Romániában lejátszott első két mérkőzésen sikerült elnyerni a pályaelőnyt a HSC Csíkszereda együttesétől, így a két újvárosi mérkőzés előtt az Acélbikák voltak kedvezőbb helyzetben. A telt ház előtt lejátszott harmadik mérkőzésen a hazai csapat előtt adódtak az első percekben nagyobb lehetőségek, de a vezetést nem sikerült megszerezni. A vendég együttesnek viszont elég volt egy helyzet a gólhoz, Csanád lövése megzörgette Lindström hálóját. (0-1) A harmad azonban nem fejeződött be Csíkszereda előnnyel, MacSweyn kihasználta a vendég védelem hibáját, és kiegyenlítette az állást. (1-1)

A második harmadban kiegyenlített csatát láthattak a nézők, gólt viszont csak a vendégek értek el Sikorcin révén. (1-2) A befejező játékrészben hiába támadtak az Acélbikák, nem sikerült a betalálni a vendégek hálójába. A vereséggel a Csíkszereda átvette ismét a vezetést a négy győztes összecsapásig tartó párharcban. Javítani lehet, és ma este kötelező is!

Dab.Docler – HSCCsíkszereda 1-2 (1-1, 0-1, 0-0)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi, Pozsgai, Metcalfe 1, MacSweyn (1), Magosi, Varga, Martinka, Azari, Galanisz, Kiss Á., Lencsés, Tőkési, Virág, Pavuk, Papp V., Kiss D., Jonkl, Szilassy, Mestyán. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.