Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 25. 17:04, csütörtök | Helyi
Forrás: Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittak, mint a kefekötő

Ittak, mint a kefekötő

Elfogások, előállítások, biztonsági intézkedések egész sora tette ki a megyei rendőrök elmúlt 24 órás szolgálatát…


Dunaújvárosi járőrök garázdaság miatt folyamatban lévő ügyben, bűncselekmény gyanúja miatt állítottak elő a kórház pszichiátriájáról egy férfit. Gyanúsítottként hallgatták ki. Ittas sofőrrel szemben intézkedtek délelőtt fél kilenckor a város területén. Közigazgatási eljárás indult az ittas vezetés ügyében. Az Aranyvölgyi úton tartott ellenőrzés során is ittasnak bizonyult egy sofőr. A szonda értéke alapján mintavételre állították elő a Mercedest vezető dunaújvárosi férfit. Az orvos a klinikai tünetek alapján közepes fokú ittasságot állapított meg nála. Később egy telephelyre jelentkezett belépésre az a sofőr, akit a biztonsági szolgálat talált ittasnak és kérték a rendőri intézkedést.


Délután egy idős asszony kórházba szállításához kértek karhatalmi közreműködést a mentők. A 71 éves kezelt beteg asszony nem akart együttműködni a mentősökkel, ezért rendőri kíséret volt szükséges. Az asszonyt biztonsága érdekében a Szent Pantaleon Kórház pszichiátriájára vitték.
Este ellene érvénybe lévő elfogató parancs alapján fogtak el egy férfit az ercsi járőrök. A férfit zsarolás miatt kereste a Szekszárdi Városi Bíróság. Körzeti megbízott baracsi lakcímén találta meg azt a fiatalkorú fiút, aki még június végén ment el a tartózkodási helyéül kijelölt mezőfalvai gyermekotthonból. A fiút nevelőjének adták át.

Egy  17 éves fiatal hölgyhöz hajnali háromkor kellett mentőt hívni Dunaújváros Kenyérgyári út – Kallós Dezső út kereszteződéséhez.
A lány feltehetően ittassága miatt összefüggéstelenül beszélt, térben és időben nem tudott tájékozódni. A Szent Pantaleon Kórház Pszichiátriai Osztályára vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.