Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2012. Február 07. 11:51, kedd | Helyi sport

Új név- régi csapat

Új név- régi csapat

Sajtóközleményben értesítette a női vízilabda-csapat, hogy más néven kezd neki a bajnokságnak.

A névváltoztatás egyértelműen szponzorváltoztatást jelent, már nincs DVCSH, nincs Corner Ékszer, csak a főiskola maradt, s egy új vállalkozás a Mex Motors.

Részletekről későbbiekben sajtótájékoztatón számolnak be, de az már biztos, hogy a a VODAFONE Női OB I-es bajnokságban DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA – MEX MOTORS (DF – Mex Motors) néven szerepel majd.

Utánajártunk a szponzornak, a következőt tudtuk meg:

Mex Motors 2003 óta van jelen a magyarországi robogó piacon. Fő tevékenységük segéd-motorkerékpárok és motorkerékpárok importálása és forgalmazása, amelyet Budapesten kezdtek meg.


Az aktív piaci tevékenységüknek köszönhetően termékeik egyre ismertebbé váltak és egy kedvező árú, de megbízható műszaki tartalommal rendelkező márkaként fogata el a vásárlóközönség.
A fellendülő forgalom és a megnövekedett árukészlet, valamint az ezzel együtt járó személyi állomány növekedése következtében egy új és központi helyen levő, az ország bármely pontjáról jól megközelíthető központot alakítottak ki Dunaújvárosban, ahol az eddiginél nagyobb raktárbázist és egy korszerűbb központi szervizt alakítottak ki.

Termékeik Kína egyik legnagyobb motorkerékpár gyárában készülnek. Partnerük évente közel 1.000.000 db motorkerékpárt gyárt, amelyeket egész Ázsiában és most már munkánk eredményeként Európában is megszeretett a vásárlóközönség.

A strukturális és szolgáltatásbeli fejlesztések mellett folyamatosan fejlesztik/bővítik termékkínálatukat. Kétkerekűink mellett termékeik közt megjelentek a csónakmotorok,a gumicsónakok és elektromos Golfautók is.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 14:08, szerda | Belföld

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresőket segítő támogatások

Május 16-tól elérhetők a 30 év feletti álláskeresők és inaktívak elhelyezkedését célzó támogatások, az uniós társfinanszírozással megvalósuló program teljes kerete több mint 150 milliárd forint -

2024. Május 15. 09:45, szerda | PR

K&H: a karbonlábnyom csökkentése üzletileg is megéri

a legfrissebb CDP-jelentés szerint csak minden ötödik európai cég aktív a zöld átállás terén

2024. Május 15. 09:21, szerda | Belföld

Jelentősen csökkent az építőipar termelése is

2024 márciusában az építőipari termelés volumene a nyers adatok szerint 6,3 százalékkal elmaradt az egy évvel korábbitól - jelentette szerdán a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).