Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2011. Augusztus 13. 07:41, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

Újabb baba érkezik Beckhamékhez?

A világ egyik legjobban körülrajongott pasija kezd beérkezni a középkorba? Vagy inkább egy négy gyermekes apuka igazán megengedhet magának egy kis lazítást?

 Újabb baba érkezik Beckhamékhez? Gyanúsan gömbölyödik az a pocak, de úgy tűnik, ezúttal a terhet David Beckham (36) vette magára... Komolyra váltva: nem is olyan régen mutatta meg a sztárfocista, hogy milyen jó is a felsőteste, ám elég egy pici lazítás, és máris eltűnik a "sajtreszelő" a sörhas alatt a legfrissebb fotók tanúsága szerint.

A világhírű apuka épp a fiaival, Brooklynnal, Romeóval és Cruzzal múlatta az időt a gyönyörű Malibun, amikor sikerült lencsevégre kapni. persze mi mást is csinálhattak volna, mint fociztak egy jót!

Ám valakik nagyon hiányoztak a családtagok közül: Victoria és a kis Harper egyelőre még nem merészkedett ki a napfényre, így továbbra is be kell érnünk a lelkes kispapa által kiposztolt fotókkal.

Címkék: Beckham

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.