Városlista
2021. január 16, szombat - Gusztáv

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb halhatatlan sztár került elő

Újabb halhatatlan sztár került elő

Keanu Reeves után Nicolas Cage legnagyobb titkáról is lehullott a lepel, mivel egy fotó egyértelműen bizonyítja, hogy örök életű.

Néhány hete valóságos őrület tört ki, miután Keanu Reeves múltbéli hasonmásait felfedezték néhányan régi festményeken. Azóta mindenki még több, a színész halhatatlanságát bizonyító képet keres, ám újabb nem került elő. Legalábbis Keanuról, mert Nicolas Cage-ről sikerült szintén hasonló, bizonyító erővel rendelkező fotográfiát találni. A kép valamikor az Amerikai Polgárháborúban készült egy ismeretlen bristoli férfiról, aki teljesen úgy néz ki, mint Nic. A kísérteties fénykép tulajdonosa, bizonyos Jack Mörd egy elmélettel is előállt a tehetségét valahol elvesztő színészről. Szerinte Nicolas vámpír, aki egy ideig hagyja magát öregedni, majd eljátssza a saját halálát, hogy aztán egy másik személyazonossággal, megfiatalodva térjen vissza. Akárcsak Reeves. Ami inkább érdekes, mintsem hihető, de tényleg rendkívüli a hasonlóság.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 15. 13:00, péntek | Bulvár

Új közép-európai erősember szervezet indult

A profik amatőröknek is népszerűsítik a sportágat

2021. Január 14. 14:52, csütörtök | Bulvár

Shakira eladta zenéje jogait

Shakira több millió dollárért eladta zenéje jogait a Hipgnosis Songs Fund nevű brit vállalatnak.

2021. Január 12. 08:48, kedd | Bulvár

Idén százéves a kettéfűrészeléses bűvésztrükk

Idén százéves a világ egyik leghíresebb bűvésztrükkje, amelyben az illuzionista kettéfűrészel egy embert: a centenárium alkalmából a londoni székhelyű Magic Circle online rendezvénnyel készül a hétvégére.

2021. Január 12. 08:00, kedd | Bulvár

Újabb tíz epizód készül a Szex és New Yorkhoz

Az HBO Maxon folytatódik a Szex és New York című népszerű kultsorozat. A streamingszolgáltató bejelentése szerint tíz epizód készül a szériához - írta meg a Variety.com filmes hírportál.