Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 20. 07:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Újabb halhatatlan sztár került elő

Újabb halhatatlan sztár került elő

Keanu Reeves után Nicolas Cage legnagyobb titkáról is lehullott a lepel, mivel egy fotó egyértelműen bizonyítja, hogy örök életű.

Néhány hete valóságos őrület tört ki, miután Keanu Reeves múltbéli hasonmásait felfedezték néhányan régi festményeken. Azóta mindenki még több, a színész halhatatlanságát bizonyító képet keres, ám újabb nem került elő. Legalábbis Keanuról, mert Nicolas Cage-ről sikerült szintén hasonló, bizonyító erővel rendelkező fotográfiát találni. A kép valamikor az Amerikai Polgárháborúban készült egy ismeretlen bristoli férfiról, aki teljesen úgy néz ki, mint Nic. A kísérteties fénykép tulajdonosa, bizonyos Jack Mörd egy elmélettel is előállt a tehetségét valahol elvesztő színészről. Szerinte Nicolas vámpír, aki egy ideig hagyja magát öregedni, majd eljátssza a saját halálát, hogy aztán egy másik személyazonossággal, megfiatalodva térjen vissza. Akárcsak Reeves. Ami inkább érdekes, mintsem hihető, de tényleg rendkívüli a hasonlóság.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.