Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2015. Július 09. 12:36, csütörtök | PR

Jankovich Kúria Hotel – kényeztetés a testnek és a léleknek

Jankovich Kúria Hotel –  kényeztetés a testnek és a léleknek

Hogyan lehet a test és a lélek kényeztetését összhangba hozni? Erre vállalkozott a Jankovich Kúria Wellness Hotel.

Azoknak is érdemes ellátogatni a Spa és Wellness részbe, akik nem négycsillagos szálloda szolgáltatásait akarják igénybe venni. Az úszás és a pezsgőfürdőzést követően választhatnak a szauna-szeánszok közül, vagy igénybe vehetik a gyógy- a svéd-,a csokiolajos masszázsok valamelyikét. Mivel elsődleges szempont a vendégeik tökéletes és teljes kényelme, ezért érdemes előtte a látogatóknak időpontot foglalni.
Immáron több mint egy esztendeje minden hónap második szombat estéjén igazi Kultúr-fröccsöt szolgálnak fel. A művészet és a gasztronómia sajátos ötvözetét vonultatják fel. Inhof Kati nemzetközi hírű flamenco táncosnő és csapata júniusban Por Lorca – flamenco Lorca versekre című előadásával kápráztatta el a vendégeket, július 11. 19 órakor, amikor latin-amerikai dalokat hallgathatun gitárkisérettel. Az estek témájához és hangulatához készíti el meglepetés menüsorát a Hotel kreatív séfje. Olyan ízeket kóstolhatunk meg, amelyek továbbgondolják, kiegészítik a látottakat, hallottakat. Művészet a színpadon és a tányérokon.

Az étterem több díjat is nyert, legutóbb a Dining-Guide 2014 a legjobb 9 hazai vidéki étterem közé sorolta Ruprecht Lászóló, a Jankovich Hotel séfjeinek remekeit.
Jankovich Kúria Hotel tel: 036 25 507817, mail:info@jankovichhotel.hu, web: www.jankovichhotel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:03, hétfő | PR

Van, ahol már csökkennek a lakásárak

Régóta meghökkenéssel figyelik és magyarázzák szakértők és minden érintett az ingatlanárak korlát nélküli növekedését. Most azonban megjelentek az első jelei a fordulatnak.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.