Városlista
2019. november 18, hétfő - Jenő

Hírek

2015. Július 09. 12:36, csütörtök | PR

Jankovich Kúria Hotel – kényeztetés a testnek és a léleknek

Jankovich Kúria Hotel –  kényeztetés a testnek és a léleknek

Hogyan lehet a test és a lélek kényeztetését összhangba hozni? Erre vállalkozott a Jankovich Kúria Wellness Hotel.

Azoknak is érdemes ellátogatni a Spa és Wellness részbe, akik nem négycsillagos szálloda szolgáltatásait akarják igénybe venni. Az úszás és a pezsgőfürdőzést követően választhatnak a szauna-szeánszok közül, vagy igénybe vehetik a gyógy- a svéd-,a csokiolajos masszázsok valamelyikét. Mivel elsődleges szempont a vendégeik tökéletes és teljes kényelme, ezért érdemes előtte a látogatóknak időpontot foglalni.
Immáron több mint egy esztendeje minden hónap második szombat estéjén igazi Kultúr-fröccsöt szolgálnak fel. A művészet és a gasztronómia sajátos ötvözetét vonultatják fel. Inhof Kati nemzetközi hírű flamenco táncosnő és csapata júniusban Por Lorca – flamenco Lorca versekre című előadásával kápráztatta el a vendégeket, július 11. 19 órakor, amikor latin-amerikai dalokat hallgathatun gitárkisérettel. Az estek témájához és hangulatához készíti el meglepetés menüsorát a Hotel kreatív séfje. Olyan ízeket kóstolhatunk meg, amelyek továbbgondolják, kiegészítik a látottakat, hallottakat. Művészet a színpadon és a tányérokon.

Az étterem több díjat is nyert, legutóbb a Dining-Guide 2014 a legjobb 9 hazai vidéki étterem közé sorolta Ruprecht Lászóló, a Jankovich Hotel séfjeinek remekeit.
Jankovich Kúria Hotel tel: 036 25 507817, mail:info@jankovichhotel.hu, web: www.jankovichhotel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:22, szerda | PR

Negyedszer MagyarBrands díjas a Jánosik Kft.

Negyedszer nyerte el a MagyarBrands díjat a Jánosik és Társai Kft. - tájékoztatott Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa.

2019. November 08. 15:51, péntek | PR

Halloweenkor a csontvázas, karácsonykor a rénszarvasos a divat

A pólók igen kedvelt ruhaneműk. Lehetnek egyszínűek vagy mintásak, felvehetjük farmernadrággal vagy szoknyával, de a rájuk került dizájnnal sok mindent kifejezhetünk.

2019. November 08. 15:48, péntek | PR

Egy szinkronstúdió munkája és felelőssége

Manapság a szinkronra sokan tekintenek úgy, hogy előbb-utóbb letűnt műfaj lesz. Valójában a szinkronizálás egy sokkal összetettebb és fontosabb munka, mint amire a legtöbben gondolunk.

2019. November 08. 15:31, péntek | PR

A leghatékonyabb megoldások a szőnyegek folttisztítására

Mitől marad a szőnyeg újszerű és tiszta? És mit tegyünk, ha már megvan a gond? Nekiessünk házi praktikákkal, vagy hívjunk szakszerű segítséget?