Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2015. Július 09. 12:36, csütörtök | PR

Jankovich Kúria Hotel – kényeztetés a testnek és a léleknek

Jankovich Kúria Hotel –  kényeztetés a testnek és a léleknek

Hogyan lehet a test és a lélek kényeztetését összhangba hozni? Erre vállalkozott a Jankovich Kúria Wellness Hotel.

Azoknak is érdemes ellátogatni a Spa és Wellness részbe, akik nem négycsillagos szálloda szolgáltatásait akarják igénybe venni. Az úszás és a pezsgőfürdőzést követően választhatnak a szauna-szeánszok közül, vagy igénybe vehetik a gyógy- a svéd-,a csokiolajos masszázsok valamelyikét. Mivel elsődleges szempont a vendégeik tökéletes és teljes kényelme, ezért érdemes előtte a látogatóknak időpontot foglalni.
Immáron több mint egy esztendeje minden hónap második szombat estéjén igazi Kultúr-fröccsöt szolgálnak fel. A művészet és a gasztronómia sajátos ötvözetét vonultatják fel. Inhof Kati nemzetközi hírű flamenco táncosnő és csapata júniusban Por Lorca – flamenco Lorca versekre című előadásával kápráztatta el a vendégeket, július 11. 19 órakor, amikor latin-amerikai dalokat hallgathatun gitárkisérettel. Az estek témájához és hangulatához készíti el meglepetés menüsorát a Hotel kreatív séfje. Olyan ízeket kóstolhatunk meg, amelyek továbbgondolják, kiegészítik a látottakat, hallottakat. Művészet a színpadon és a tányérokon.

Az étterem több díjat is nyert, legutóbb a Dining-Guide 2014 a legjobb 9 hazai vidéki étterem közé sorolta Ruprecht Lászóló, a Jankovich Hotel séfjeinek remekeit.
Jankovich Kúria Hotel tel: 036 25 507817, mail:info@jankovichhotel.hu, web: www.jankovichhotel.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat