Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. Október 07. 10:09, szerda | Bulvár
Forrás: MTI

Járőrautónak álcázták a csempészautót Szabolcsban

Járőrautónak álcázták a csempészautót Szabolcsban

Harmincezer doboz csempészett cigarettát foglalt le egy járőrautónak álcázott terepjáróból a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Hodásznál a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)

- közölte a hatóság nyíregyházi vám- és pénzügyőri igazgatóságának sajtóreferense szerdán az MTI-vel. Dávid Zoltán a napokban történt esetről elmondta, a pénzügyőrök Mátészalkánál próbálták megállítani a NAV zöld járműveihez hasonló kinézetű, megkülönböztető jelzéssel felszerelt terepjárót, de a jármű felgyorsított és elhajtott.

A járőrök megkülönböztető hang- és fényjelzéssel mintegy ötven kilométeren át követték a szántáson, erdőben és földúton menekülő sofőrt. Végül a rendőrség közreműködésével Hodász belterületén tartóztatták fel a gyanús járművet - ismertette a sajtóreferens.

Az ellenőrzéskor harmincezer doboz, több mint 25 millió forint értékű csempészcigarettát találtak a terepjáróban, amelyet a csempészek CB-rádióval, valamint a lámpákat és féklámpákat közvetlenül kezelhető kapcsolókkal is felszereltek.

A dohányárut és a gépjárművet lefoglalták, a sofőr ellen orgazdaság miatt büntetőfeljelentést tettek a NAV pénzügyi nyomozóinál - tette hozzá Dávid Zoltán.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.