Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2012. December 27. 08:06, csütörtök | Helyi

Kábítószergyanús anyag a petárdázóknál

Kábítószergyanús anyag a petárdázóknál

A dunaújvárosi járőrök 2012. december 25-én délben két fiatalkorúval szemben intézkedtek, mert petárdáztak. Amikor a rendőrök átvizsgálták a ruházatukat, egyiküktől három darab alufóliába csomagolt zöld színű ismeretlen anyag ke

Ezzel kapcsolatban azt nyilatkozták, hogy majoránna, és el akarták szívni. A rendőrök az ismeretlen anyagot lefoglalták, míg a két fiatal fiút előállították a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra. Ott tanúként hallgatták ki őket, majd mintavételükre is sor került. A petárdázás miatt szabálysértési eljárás indult velük szemben.

Megmentették őket a fagyhaláltól

A Fejér megyei rendőrök Karácsony első napján három embert is megmentettek. Volt, akit szó szerint a fagyhaláltól. Akadt, aki saját maga kért segítséget az egyenruhásoktól, de olyan is, hogy a rendőrök járőrözésük közben figyeltek fel a segítségre szorulóra. Kórházba, illetve biztonságos, meleg helyre szállították őket.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság Ügyeletére 2012. december 25-én kora reggel telefonált be egy férfi azzal, hogy segítséget kér. Elmondta, hogy Beloiannisz, Vízmű telepen lakik, és rosszul lett, nem érzi a lábát, nem bír lábra állni, valószínűleg a hideg miatt. A bejelentést követően a rendőrök azonnal a férfi segítségére siettek. Majd mentőt kértek hozzá, akik további ellátás végett beszállították a dunaújvárosi kórházba.

Késő este a dunaújvárosi rendőrökhöz érkezett jelzés arról, hogy Dunaújváros, Béke téren található autóbusz állomás váróterméből egy személy nem akar távozni. Amikor a rendőrök kiértek a pályaudvarra, a férfit igazoltatták. Ő elmondta nekik, hogy nehezen tud járni még bottal is. Így a rendőrök Dunaújváros, Papírgyári úton található hajléktalanszállóra szállították.

Címkék: a rendőrség, hírek

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.