Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2019. November 15. 11:23, péntek | Kék hírek
Forrás: mti/fotó: police.hu

Kábítószert, lőszert és hamisított potencianövelőt találtak egy miskolci férfinál

Kábítószert, lőszert és hamisított potencianövelőt találtak egy miskolci férfinál

Kábítószert, éles lőszert és hamisított potencianövelőt találtak a nyomozók egy 32 éves miskolci férfinál, társánál pedig lőszereket. A bíróság elrendelte mindkét gyanúsított letartóztatását.

A közlemény szerint a múlt pénteken elfogott V. László lakásán 10 gramm amfetamint, több mint 500 adag potencianövelőt, teljesítményfokozó szereket, valamint 168 éleslőszert találtak a nyomozók. A férfit kábítószer-kereskedelem, lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés és egészségügyi termék hamisítása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával őrizetbe vették - közölte a rendőrség pénteken honlapján.

A nyomozás során kiderült az is, hogy a miskolci férfi kitől szerezhette a lőszereket. L. Sándor 34 éves miskolci lakost hétfőn a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el, nála további lőszereket találtak. A nyomozók a férfit lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.