Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. Március 18. 07:17, vasárnap | Kék hírek
Forrás: police.hu

Kapával és boxerrel támadt a férfi és édesanyja

Kapával és boxerrel támadt a férfi és édesanyja

Kapával és boxerrel támadt rá korábbi vitapartnerére egy férfi és édesanyja Pécsen.

Egy 44 éves pécsi nő ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, 19 éves fia ellen szintén felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, illetve könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Pécsi Rendőrkapitányság. A férfi és édesanyja 2017. március 13-án 12 óra körül Pécsett, a Zsolnay Vilmos utca és a Névtelen utca kereszteződésében ismerősük autója mellé érve a közlekedési lámpa piros jelzésénél kiszálltak a kocsiból, majd egy kapával betörték a másik autó szélvédőjét. A fiatalember ezután egy boxerrel megütötte a járműben ülő korábbi vitapartnerét, aki a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A férfit és édesanyját a rendőrök előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként.
A gyanúsítottak ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

Címkék: pécs, támadás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.