Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 12. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Karanténba helyezik Stohl Andrást

Karanténba helyezik Stohl Andrást

Stohl Andrásnak már a börtönben töltött első napok kemény megpróbáltatásokat fognak jelenteni.

Nem elég, hogy elszakadva megszokott luxuséletétől és szeretett családjától gyakorlatilag magára marad, még át kell esnie egy kellemetlen procedúrán is. A színészt ugyanis orvosi megfigyelés alá, azaz karanténba helyezik.

"Amikor az elítélt megjelenik a számára kijelölt intézetben, és bezárul mögötte a kapu, azonnal megfosztják minden civil holmijától, beleértve a cipőfűzőjét is, aminek biztonsági oka van. Ezt követően megkapja a rabruhát, és karanténba kerül, ahol több napot is eltölthet, mire végére érnek az egészségügyi vizsgálatoknak, amelyeknek se szeri, se száma. Először is ellenőrzik, hogy élősködőmentes-e, de tesztelik a legkülönfélébb fertőző betegségekre is, így azt is kizárják, hogy HIV-pozitív" - tudta meg az Új Ász.

"Előfordulhat, hogy egy börtönpszichológus is megvizsgálja, hiszen nem lehet tudni, hogy vajon ki hogyan reagál a radikális környezetváltozásra, és arra a tényre, hogy hozzá kell szoknia egy, az addigi életvitelétől jelentősen eltérő életformához és időbeosztáshoz" - tette hozzá a napilap egy, a büntetés-végrehajtásban jó ideje szolgálatot teljesítő informátora.

STOP

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)