Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Szeptember 12. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Karanténba helyezik Stohl Andrást

Karanténba helyezik Stohl Andrást

Stohl Andrásnak már a börtönben töltött első napok kemény megpróbáltatásokat fognak jelenteni.

Nem elég, hogy elszakadva megszokott luxuséletétől és szeretett családjától gyakorlatilag magára marad, még át kell esnie egy kellemetlen procedúrán is. A színészt ugyanis orvosi megfigyelés alá, azaz karanténba helyezik.

"Amikor az elítélt megjelenik a számára kijelölt intézetben, és bezárul mögötte a kapu, azonnal megfosztják minden civil holmijától, beleértve a cipőfűzőjét is, aminek biztonsági oka van. Ezt követően megkapja a rabruhát, és karanténba kerül, ahol több napot is eltölthet, mire végére érnek az egészségügyi vizsgálatoknak, amelyeknek se szeri, se száma. Először is ellenőrzik, hogy élősködőmentes-e, de tesztelik a legkülönfélébb fertőző betegségekre is, így azt is kizárják, hogy HIV-pozitív" - tudta meg az Új Ász.

"Előfordulhat, hogy egy börtönpszichológus is megvizsgálja, hiszen nem lehet tudni, hogy vajon ki hogyan reagál a radikális környezetváltozásra, és arra a tényre, hogy hozzá kell szoknia egy, az addigi életvitelétől jelentősen eltérő életformához és időbeosztáshoz" - tette hozzá a napilap egy, a büntetés-végrehajtásban jó ideje szolgálatot teljesítő informátora.

STOP

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára