Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Szeptember 08. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Katalin terhes!

Katalin terhes!

A legfrissebb hírek szerint Vilmos herceg apa lesz, sőt, azonnal kétszeres, miután Katalin ikreket vár.

Áprilisi lagzijuk óta hatalmas volt a nyomás Vilmoson és Katalinon, hogy összehozzanak egy trónörököst még rögtön házasságuk első évében - ahogy szokás a királyi családban. Esküvőjük után kereken száz nappal azonban leesett vállukról ez a teher, és a hercegnővel közölte orvosa, hogy gyermeket vár. Sőt, hogy még nagyobb legyen az öröm: azonnal kettőt. Mindezt pedig tovább lehet fokozni, ugyanis egy kisfiú és egy kislány növekszik a nagyobbik Middleton-nővér pocakjában. Így nem kell azon gyötrődniük majd apjuk halála után, hogy melyikük legyen a trónörökös. Ugyanis, ha azonos neműek lennének, akkor egyikük javára mindössze azon percek döntenének, amennyivel hamarabb megszületett. Ez viszont könnyen megmérgezhetné a testvérek kapcsolatát. De jelen esetben automatikusan a fiú lép majd Vilmos örökébe. Persze ez még odébb van, és az sem biztos, hogy a történet igaz. Ugyanis a Star magazinban jelent meg, ahol már Barack Obamából is csináltak földönkívülit, bizonyító erejű okmányokkal.

Címkék: herceg

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!