Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Hírek

2015. Június 15. 09:21, hétfő | PR

Kényelmesen, gyorsan szemműtét – akár ingyenesen is

Kényelmesen, gyorsan szemműtét – akár ingyenesen is

Szürkehályog akadályozza a látását? Rövid várakozási időre OEP által finanszírozottan is igénybe lehet venni a Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ egynapos sebészeti szolgáltatásait.

Aki pedig várakozás nélkül szeretne szakellátást, vagy egynapos műtéti beavatkozást, azoknak a magánrendelések is a rendelkezésére állnak. A legkeresettebbek közé tartoznak a szemészeti műtétek.
- Az amerikai szemészeti egyesület tagja is vagyok, magyarázza Dr. Kiss Károly szemész-főorvos, aki rendszeresen rendel és műt a Kulcsi Egészségügyi Központban: - Olyan berendezésekkel, felszerelésekkel dolgozom itt, mint amilyennel Amerikában a kollégáim.
Az eljárás menete: A beteg időpontot kér telefonon a vizsgálatra, ahol az általa kiválasztott orvossal megbeszélik a szükséges beavatkozást, s megállapodnak annak idejében. Ezt követően elvégezteti a műtéthez szükséges kötelező vizsgálatokat, s megérkezik a megadott időpontban a Kulcsi Egészségügyi Központba, ahol a szürkehályog esetében például megközelítőleg 15 perc alatt elvégzik a beavatkozást.
Az ultrahangos műtétet követő néhány órás várakozási idő után elhagyhatja a beteg az intézményt, vagy igénybe veheti a hotelszolgáltatást ( 8000 Ft), s csak másnap kell visszajönnie kontrollra.

Dr. Kaprielian Zaven, szemész adjunktus is rendszeresen rendel és műt a Kulcsi Egészségügyi Központban. Az adjunktust a nemzetközi szemészeti impaktológiai társaság is a tagjai közé választotta. Elmondja, hogy az egynapos szürkehályog műtéteken kívül vannak, akik a látásukat akadályozó csüngő szemhéjukat is szeretnék rendbe tetetni:

- Sajnos a központi finanszírozási korlátok miatt csak korlátozott számú beavatkozást tudnak az állami intézmények elvégezni. Itt, nálunk, Kulcson töredéke a várakozási idő, a magánrendelésnél pedig egyáltalán nincs. Nem csupán a műtéti felszerelések a legkorszerűbbek, hanem a felhasznált alapanyag is egészen kiváló minőségű.

Elszeszer György már túl van egy sikeres műtéten. Elmondja, hogy gyakorlatilag nem kell neki szemüveg csak az olvasáshoz, ezért szeretné, ha a másik szeméről is lekerülne a hályog. A műtét egyáltalán nem fáj, már másnap, a kötés lekerülése után észlelte a kedvező változást. Ő a hotelban fog aludni, kényelmes, kellemes, s nem kell visszautaznia a reggeli kontrollra.

Nem csupán egynapos sebészetre, de a különböző szakorvosi magánrendelésekre is várják a betegeket. Így a többi között: sebészet, traumatológai, ortopédia, belgyógyászat, bőrgyógyászat, ultrahang-diagnosztika, urológia, nőgyógyászat, szemészet, fül-orr-gégészet, üzemegészségügy szolgáltatásaira kérhetnek időpontot. A betegek időt nyerhetnek, ha a kényelmesen felszerelt Kulcsi Egészségügyi Központba mennek el vizsgálatokra, mindemellett kiváló szakorvosok szolgáltatásait vehetik igénybe.

Bejelentkezés:
Kulcsi Kistérségi Egészségügyi Központ
2458 Kulcs, Rákóczi utca 139. tel/fax: 25 / 251-063, tel/fax: 25 / 509-060
Hétfőtől-péntekig: 07:00 – 19:00 óra között

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 10. 10:01, hétfő | PR

A lakásbérlés rejtett praktikái

Bár egy ingatlan bérbe vétele alapvetően egyszerű folyamat, mégis jobb, ha odafigyelünk a részletekre.

2021. Május 05. 18:04, szerda | PR

Mintás falak festése egyszerűen? Mutatjuk!

Nem kell vagyonokat elköltened, ha feldobnád a lakást valami egyedi ötlettel. Az sem baj, ha nem akarsz sokat vacakolni.

2021. Április 27. 10:34, kedd | PR

Bővül és megújul a varsányi általános iskola

Új tantermekkel és szaktantermekkel, tornateremmel, valamint többi közt műanyag borítású sportpályával is bővül a hamarosan megújuló Varsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola.

2021. Április 22. 15:13, csütörtök | PR

Őrült kíváncsiak az emberek erre a koncertre!

A magyarok ki vannak éhezve a jó koncertekre, legalábbis erre utal, hogy már tízezrek nézték meg a Németországban és Amerikában élő magyar zenész-producer Leslie Mandoki és világsztár barátai online koncertjét.