Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2011. Július 06. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Kényszerítették a lagzira az új hercegnőt

Kényszerítették a lagzira az új hercegnőt

Charlene Wittstockot nem a szerelem vezette az oltár elé szombaton, hanem a monacói testőrség kényszere.

 

Múlt héten, alig pár nappal II. Albert lakodalma előtt röppent fel a pletyka, hogy elhagyta menyasszonya. Mindezt persze azonnal cáfolták, de most kiderült, hogy tényleg szökni akart Charlene Wittstock. Méghozzá nem is egyszer, hanem három kísérletet is tett rá, hogy megszabaduljon a férjjelöltjétől. A monacói testőrség azonban kétszer is visszahurcolta a palotába a párizsi reptérről, egyszer pedig a dél-afrikai nagykövetségről, ahol megpróbált menedékjogot kérni saját hazájába. Ugyanis így azonnal visszavitték volna szülőföldjére az olimpiai bajnoknőt, amennyiben valamilyen veszélynek van kitéve Franciaországban, vagy Monacóban. A botrányt azonban nem engedhették meg a hercegi udvarban, az útlevelét elkobozták, és kényszerítették Charlene-t, hogy hozzámenjen Alberthez. A lakodalmon pedig látszott is, hogy nem éppen őszinte a mosolya. Wittstock egyébként azért fogta menekülőre, mert nagy az esély rá, hogy Albi összehozott egy harmadik szerelemgyereket is. Méghozzá már kapcsolatuk idején.

Címkék: hercegnő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.