Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2019. Február 09. 11:11, szombat | Helyi sport
Forrás: dunaferrse.hu

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Két birkózó bronzérem évnyitásnak

Februárban két versenyt rendeztek a birkózók részére. Az eseményeken ott voltak a Dunaferr SE sportolói is.

Február első napján rendezték meg Mogyoródon az U23-as korosztály kötöttfogású országos bajnokságát, amelyen közel 80 sportoló lépett szőnyegre. A Dunaferr Sportegyesület négy versenyzővel képviseltette magát, Sipos Attila és Ignácz Viktor nem ért el helyezést, Farkas Zoltán a 92 kg-os súlycsoportban az 5. helyen végzett. Ezen a napon a csapatból Szabados Mártonnak (130 kg) sikerült érmet szereznie. Egy győztes és egy vesztes mérkőzés után a bronzéremért birkózhatott. A küzdelem során tatabányai ellenfelét az első menetben magabiztosan technikai tussal (8-0) győzte le és ezzel bronzérmet szerzett.

Másnap Kaposváron rendezték meg az év első kadet kötöttfogású minősítő versenyét. Sallai Sándor az első mérkőzésén pontozásos vereséget szenvedett, ezt követően ellenfele is kikapott, így Sándor búcsúzott a további küzdelmektől. Angyal Szabolcs az első mérkőzésén sérülést szenvedett, ezután nem tudta folytatni a versenyt.

Ugyanezen a napon és helyszínen rendezték meg az U23-as női országos bajnokságot. Az eseményen két lány képviselte a Dunaferr SE színeit. Horváth Alexandra két vereséget követően kiesett a versenyből. Potesz Diána 59 kg-ban két győztes és két vesztes mérkőzést követően a dobogó 3. fokára állhatott fel.

A Dunaferr SE birkózó-szakosztálya így összességében két magyar bajnoki bronzéremmel kezdte a 2019-es évet.

Képünkön Szabados Márton a dobogó harmadik fokán piros felsőben.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 19:43, kedd | Helyi sport

Két dunaújvárosi készülhet a vébére

Hüttner Csaba kapitány kijelölte, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség elnöksége pedig jóváhagyta az olimpiai kvalifikációs vébén induló magyar válogatott keretet. A Dunaferrből Hajdu Jonatán és Kiss Balázs lesz ott Szegeden.

2019. Július 16. 19:36, kedd | Helyi sport

DPASE: dübörög a felkészülés

A Dunaújváros PASE NB III-as felnőtt labdarúgócsapata már három hete munkába állt, és ezen a héten két edzőmérkőzés vár rájuk.

2019. Július 16. 19:29, kedd | Helyi sport

SIKERES TEHETSÉGGONDOZÁSI PÁLYÁZAT

A DKKA-Dunaújvárosi Kézilabda Akadémia Nonprofit Kft. sikeresen pályázott a hazai és határon túli sporttehetségek fejlesztő tehetséggondozó program keretében.

2019. Július 13. 21:30, szombat | Helyi sport

SZURKOLÓI ANKÉT A CAMPUSBAN

A Campus étteremben került sor arra a szurkolói ankétra, amelyen a DKKA NB I-es női kézilabdacsapata volt a téma.