Városlista
2021. május 11, kedd - Ferenc

Hírek

2020. Április 01. 18:03, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Két lélegeztetőgépet vettek az I Love Retro Online fesztivál bevételéből - VIDEÓ

Elképesztő sikere volt az I Love Retro online fesztiválnak!

Az hagyján, hogy fiatalságunk kedvenceit 250 ezernél is többen nézték meg a közösségi médiában, de a jótékonysági rendezvény bevétele meghaladta az 5 millió forintot is, amelyet a szervezők teljes egészében felajánlottak koronavírus járványi elleni küzdelem támogatására.

Az ötletgazdák a szponzorok felajánlásából 3,5 millió forintot gyűjtöttek össze, és ebből a pénzből két lélegeztető készüléket vásároltak, amelyet a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház Gyermeklélegeztető Központjának és a Kiskunhalasi Semmelweis Kórház Járványügyi Központjának ajánlottak fel. A jegybevételből befolyt összeget elosztják a budapesti Szent László Kórház és a miskolci kórház alapítványának ajánlották fel.

Az esemény és a támogatói kör megszervezésében nagy szerepet vállalt az ANDONIK Reklámügynökség és annak egyik vezetője Nagy Anett, akinek köszönhetően az online fesztivál mellé állt többek között, az ALEF Kft., a Celerus, a Suzuki Barta, az Opel Duna, a Car-Bay Kft. és a K3S Kft. is.

Fellépőben sem volt hiány, hiszen az összességében három óránál is hosszabb volt a műsor és a kamerák elé állt mások mellett az Ámokfutók, Miss Bee, Betty Love, Csordás Tibi, a Desperado, Krisz Rudi, a V-Tech, az UFO és Ricky is.

„Köszönjük a közönségnek, hogy eddig mellettünk álltak és azt is, hogy a jövőben is támogatnak minket, illetve azt az ügyet, ami miatt most itt összejöttünk” – mondta a fellépése alatt Ricky.

VIDEÓ a Facebookon is ITT!

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 11. 10:52, kedd | Bulvár

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-díjait

Tom Cruise visszaadja Golden Globe-jait, tiltakozásul a díjat odaítélő szervezet tagsága ellen - írta a The Guardian online kiadása.

2021. Május 08. 14:05, szombat | Bulvár

A NASA közzétette marsi helikopterének zümmögő hangját - VIDEÓ

Először vette fel egy idegen bolygón egy űreszköz egy másik különálló űreszköz hangját: a NASA marsjárója két mikrofonjának egyikét használva hallgatta az Ingenuity helikopter negyedik tesztrepülését április 30-án

2021. Május 04. 06:38, kedd | Bulvár

Hamarosan a mozikba kerül Gothár Péter új filmje

Májustól 20-tól vetítik országszerte Gothár Péter Hét kis véletlen című új filmjét, amelyet azonban a budapesti Művész és Toldi moziban, valamint több vidéki filmszínházban már május 13-tól láthat a közönség.

2021. Május 03. 08:00, hétfő | Bulvár

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia

Megváltoztatta szabályzatát a Grammy-díjakat odaítélő amerikai lemezakadémia: megszünteti az úgynevezett titkos bizottságokat, amelyek miatt azzal vádolták az intézményt, hogy a díjak odaítélését korrupció övezi.