Városlista
2019. június 17, hétfő - Laura

Hírek

2018. Október 11. 15:14, csütörtök | PR

Két lépés a Terminál

Két lépés a Terminál

Ferihegyen nem kell kilométereket gyalogolnunk, hogy gyermekünket, rokonunkat elkísérjük a parkolótól a check-in pultig. A Terminál Parkoló igencsak megkönnyíti életünket, ha családtagunk utazik!

Sajnos sokunk gyomra görcsbe rándul, amikor eszünkbe jut a valahol már megélt, végeláthatatlan repülőtéri gyalogtúra. Ha egy szerettünket kísérjük ki repülőjáratához, vagy éppen azt várjuk, hogy végre megérkezzen, a parkolótól terminálépületig való eljutás megkeseríti az amúgy is nehéz búcsút, vagy bosszantóan hosszúra nyújtja a várokozást. Szerencsére Ferihegyen másképp mennek a dolgok – legyünk szemfülesek, és használjuk ki a reptér infrastruktúrájában rejlő lehetőségeket!

Ennél közelebb már nem is lehetne

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér hatalmas parkolói minden élethelyzetnek és költségvetésnek megfelelnek, térfigyelő kamerarendszerei teljes biztonságot garantálnak, illetve számos extra szolgáltatást tesznek elérhetővé a parkoláson túl – miért éppen a családtagjainkat, barátaikat kísérők igényeit ne elégítenék ki teljes mértékben?A terminál előtt parkolva jóval egyszerűbb az élet, hiszen mindössze 25 métert kell megtennünk a fogadócsarnokig és a check-in pultokig. A ki- és beszállás idejére kialakított Terminál Parkoló 771 kiemelt hellyel rendelkezik, melyek közvetlenül a terminál előtt, az érkezési és indulási szinteken helyezkednek el.

Sokkal olcsóbb, mint gondolnánk!

Sajnos még mindig kísért a szuperdrága reptéri parkolás réme, pedig a légi kikötőben egyáltalán nem találkozunk ijesztő árakkal. Leggazdaságosabbak természetesen a termináltól távolabb eső zónák – mint például a Holiday Plus vagy a Holiday Parkolók –, azonban a Terminál Parkolóban sem szükséges mélyen a zsebünkbe nyúlni: akár már 300 Ft parkolási díjért is élvezhetjük a kiemelt parkolóhely előnyeit.

Ráadásul a parkoló az üzleti utasoknak, a városlátogatásra vagy hosszú hétvégére utazóknak is ideális választás, hiszen a napi díj is igen kedvező. A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér honlapján található online kalkulátorral pár kattintással kiszámolhatjuk a várható költségeket – azonban megéri körülnézni, és az aktuális kedvezményekről, csomagajánlatokról tájékozódni.

Utolsó pillanatban derül ki, hogy rokonunkat mégis nekünk kell kivinnünk a reptérre? Semmi gond, a parkolóhely foglalással ráérünk út közben foglalkozni. A bud.hu-n online lefoglalhatjuk parkolóhelyünket, akár pár perccel érkezésünk előtt. Így akár még egy finom kávéra is beülhetünk indulás vagy érkezés előtt. Cappuccino legyen, vagy ristretto?

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 21. 23:41, kedd | PR

A legfontosabb tippek melltartó mosáshoz

Melltartót választani a nők többségének fogós feladat. Rengeteg fazon, típus, márka létezik, és szinte nincs két egyforma női alkat.

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.