Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2019. Október 15. 18:01, kedd | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Két újszülöttje megölésével gyanúsítanak egy sárkeresztúri nőt

Két újszülöttje megölésével gyanúsítanak egy sárkeresztúri nőt

Két újszülöttje meggyilkolásával gyanúsítanak egy sárkeresztúri nőt, aki márciusban született gyermekének megölése után, a rendőrségi kihallgatásán ismerte be, hogy két évvel ezelőtt végzett egy másik újszülöttjével is

- közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a gyanúsítottnak kétrendbeli, tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt kell felelnie.

A gyanú szerint a 23 éves nő ez év március 16-án reggel egy zichyújfalui családi ház fatárolóként szolgáló melléképületében megszülte, majd megölte újszülött gyermekét. Ezt követően átöltözött és sárkeresztúri otthonába utazott. A lakásán fogták el, majd előállították, ellene a Fejér megyei nyomozók emberölés gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást.

A nő a kihallgatásakor beismerő vallomást tett, és az eljárásban beismert egy korábbi, 2017-ben elkövetett gyilkosságot is: akkor Érden hozta világra gyermekét, akit a szülés után megfojtott, a testét pedig elrejtette.

A nyomozók befejezték a nyomozást az ügyben, az iratokat vádemelési javaslattal megküldték a Fejér Megyei Főügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.