Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Február 12. 18:10, kedd | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

Kétszázmillió forintnyi drogot foglaltak le Hajdú-Biharban

Kétszázmillió forintnyi drogot foglaltak le Hajdú-Biharban

Bűnszövetségben elkövetett kábítószer-kereskedelemmel gyanúsít a rendőrség tizennégy embert Hajdú-Bihar megyében, a lefoglalt drog feketepiaci értéke több mint kétszázmillió forint

- közölte a megyei rendőr-főkapitányság kedden a honlapján. A közleményben azt írták, a gyanú szerint egy 26 éves debreceni férfi továbbértékesítés céljával rendszeresen vásárolt kábítószert budapesti ismerőseitől. A rendőrök feltérképezték a férfi kapcsolatait, és 2017 júniusában a Terrorelhárítási Központ munkatársaival összehangolt akció keretében hat gyanúsítottat - öt férfit és egy nőt - fogtak el az otthonukban.

Egy dunakeszi házaspárnál ötven kilogramm marihuánát, egy kilogramm kokaint, több millió forintot és valutát, egy férfinél három kilogramm amfetamint, valamint kétezer darab ecstasy tablettát találtak. A többi gyanúsított lakásában készpénzt, valutát, kábítószergyanús anyagot és növényi származékokat foglaltak le - ismertették.
Hozzátették, az öt férfit és a nőt gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették, a Debreceni Járásbíróság pedig 2017. június 9-én elrendelte az előzetes letartóztatásukat.
A rendőrök az ügyben további hét férfit és egy nőt fogtak el kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt, és több tucat kábítószer-fogyasztót is azonosítottak.

A budapesti, dunakeszi, debreceni, solymári, nyíregyházi, ürömi és pomázi gyanúsítottak elleni eljárás befejeződött, az iratokat átadták az ügyészségnek - olvasható a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.