Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Július 12. 14:49, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiderült Columbo halálának oka

Kiderült Columbo halálának oka

Korábbi hírekkel ellentétben mégsem demencia okozta minden idők legnagyobb tévés nyomozójának halálát.

Nem tudni, Peter Falk családja miért nem volt hajlandó elárulni eddig a 83 éves sztár halálának igazi okát. Talán úgy gondolták, kevésbé kínos úgy beállítani az esetet, mintha egy hosszú betegség végkifejlete lett volna? Vagy csak egy utolsó, megoldásra váró bűntényt akartak szervezni Columbónak? A titokra mindenesetre fény derült: Peter ugyan saját otthonában, de nem a demencia (azaz agyi leépülés) miatt hunyt el, hanem egészen más okokból.

A mesternyomozót alakító Falk ugyanis infarktust szenvedett, azaz megállt a szívverése, és ennek következtében állt be nála a halál. Mindezek mellett persze súlyosbító körülménynek számított a korábban megállapított Alzheimer-kór és egy súlyos tüdőgyulladás is, hiszen a színész már régóta szenvedett mindkét betegségben. A halála óta egyre több neves sztár emlékezett meg róla nyilvánosan, köztük Stephen Fry és Steven Spielberg is, családja erősen hangoztatott gyászáról nem is beszélve - a kérdés csak az, hogy ha ennyien szerették az öreg Colombót, vajon miért is érte őt egyedül a szívinfarktus?

Címkék: columbo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára