Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Augusztus 21. 14:37, vasárnap | Kék hírek
Forrás: STOP

Kiirtotta családját egy 21 éves férfi Esztergomban

Kiirtotta családját egy 21 éves férfi Esztergomban

Meggyilkolta nagyanyját és apját, nagyapját pedig súlyosan megsebesítette egy 21 éves fiatalember Esztergomban. A vérengző fiatalember magával is végzett - értesült a HavariaPress.

Pénteken este történt a családi tragédia Esztergomban. A 21 éves fiatalember először nagyszüleire támadt rá: 66 éves nagyanyját megölte, 69 éves nagyapját súlyosan megsebesítette. Ezt követően otthonában több késszúrással végzett édesapjával, majd felgyújtotta a lakást, s öngyilkosságot követett el.

Az öngyilkosság előtt a vérengző fiú felhívta édesanyját, s beszámolt neki tettéről. A rendőröket az asszony értesítette.

A nagyszülők lakásán a rendőrök holtan találták a nagymamát, a nagypapát súlyos sérülésekkel kórházba szállították a mentők. Az édesapa lakásához tűzoltókat riasztottak, akik megfékezték az odabent tomboló lángokat. A kiégett lakásban két holttestet találtak: a meggyilkolt apáét és a fiatalemberét. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja.

STOP

Címkék: meggyilkol

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 06:00, szerda | Kék hírek

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető közlekedésbiztonsági kampány indult

A látás és a láthatóság fontosságára figyelmeztető országos közlekedésbiztonsági kampány indult hétfőn;

2020. Október 20. 12:54, kedd | Kék hírek

Fojtogatta feleségét, majd szexképeket küldött róla a nő munkahelyére

A Pest Megyei Főügyészség vádat emelt egy gyömrői férfival szemben, aki fojtogatta a feleségét, mert az el akart tőle válni, és később is zaklatta.

2020. Október 19. 13:57, hétfő | Kék hírek

Kilenc milliós kárt okoztak egy műszaki áruháznak

A gyanú szerint a férfi apránként ellopta az elektronikai cikkeket, majd nevelt lányának adta, aki az interneten eladta őket.

2020. Október 19. 06:00, hétfő | Kék hírek

Régészeti leleteket talált, vádemelést javasolnak ellene

A kunszentmiklósi nyomozók lopás miatt javasolnak vádemelést egy szabadszállási férfi ellen, aki a gyanú szerint megtartotta magának a földben talált régészeti leleteket