Városlista
2020. október 21, szerda - Orsolya

Hírek

2011. Szeptember 09. 14:53, péntek | Bulvár
Forrás: STOP

Kislánya születésnapján vonulhat börtönbe Stohl András

Kislánya születésnapján vonulhat börtönbe Stohl András

Csak remélheti Stohl András, hogy még családja körében lesz kislánya szeptember végi születésnapján. A tíz hónap letöltendőre ítélt színész hamarosan megkapja felhívását a börtönbe vonulásra.

"Senki nem tudja a pontos dátumot, mikor kell megkezdenie a börtönbüntetést" - kezdte Stohl ügyvédje. "A Nemzeti Színháznak sikerült megszerveznie András helyettesítését, így miután nem kértünk halasztást, legjobb lenne, ha minél előbb bevonulna. András most úgymond várólistán szerepel, érkezési sorrend van a bíróság által megküldött papírok alapján, amit a büntetés-végrehajtási csoport már megkapott. Három-négy hét múlva, szeptember végére, október elejére várható a bevonulása. Ilyenkor az elítélt felhívást kap a büntetés letöltésére, és András a megjelölt helyen és időben hajszálpontosan meg fog jelenni" - mondta dr. Ruttner György, aki vezeklő körútján baráti kapcsolatba került az ittasan balesetet okozó színésszel. Ezért nyilván ő is sajnálja, hogy Stohl a rácsok mögött tölti februári születésnapját.

De nem ez az egyetlen családi ünnep, amire hatással lehet a börtön. Stohl imádott kislányának, Franciskának szeptember 25-én lesz a születésnapja, ezért vélhetően az egész család drukkol, hogy amikor a rendkívül apás kislány elfújja három szál gyertyáját a tortán, még otthon legyen a családfő.

"Ugyanúgy meg fogjuk ünnepelni a kislány születésnapját, ahogy meg szoktuk ünnepelni" - mondta röviden az Új Ásznak a színész-műsorvezető, aki mellett egész családja kitart a botrányos ügy kirobbanása óta.

STOP

Címkék: Stohl András

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)

2020. Október 20. 09:22, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége: Katus Attila - VIDEÓ

A műsorban arra kerestük a választ, hogy ki milyen rendszerességgel sportolt a kijárási korlátozás alatt? De Attila mesél nekünk a csúnya sérüléséről is.

2020. Október 19. 17:01, hétfő | Bulvár

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat Joaquin Phoenixszel

Ridley Scott Napóleonról szóló filmet forgat, amelynek főszerepét az Oscar-díjas Joaquin Phoenixre bízza - számolt be róla a deadline.com.