Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. November 09. 14:00, kedd | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Kiszenvedték az Acélbikák

Kiszenvedték az Acélbikák

Sorozatban ötödik győzelmét aratta a Dab.Docler jégkorong csapata a MOL Ligában. A négy hazai siker után ezúttal a Sapa Fehérvár AV19 farmcsapatának vendégeként diadalmaskodtak Azariék.

Alaposan megerősítette csapatát a Volán a megyei rangadóra. Számos, a felnőtt kerethez tartozó, EBEL ligában is kipróbált játékossal a soraiban futottak ki a hazaiak a székesfehérvári mérkőzésre. Ennek megfelelően nem is indult jól a találkozó, hiszen már a harmadik percben egy előnyös szituációt kihasználva megszerezték a vezetést a fehérvári hokisok. Az első harmadban nem is született több találat, így a második játékrésznek 1-0 arányú hazai előnnyel vághattak neki a csapatok.

A folytatásban nem kellett sokat várni az egyenlítésre, Varga átadása után Magosi zörgette meg a Volán hálóját. Sajnos nem sokáig örülhettünk a döntetlennek, Vaszjunyin újra visszaállította a hazai vezetést. Úgy tűnt, a harmad végére is marad a fehérvári előny, de a végén még Galanisz megvillant, és kiegyenlítette az állást. (2-2). A befejező játékrészben megfordult az eddigi leosztás, először az Acélbikák szereztek vezetést Metcalfe találatával, melyet a Volán egyenlített ki (3-3). A végén nyíltan játszott mindkét gárda, és a szerencse az újvárosi fiúk mellé szegődött. A hajrában Virág megzörgette a hazaiak hálóját Azari átadása után, így nagy harcban végül a Dab. diadalmaskodott.

Folytatás pénteken 18 órától az Újpest ellen.

Sapa fehérvár AV19 – Dab.Docler 3-4 (1-0, 1-2, 1-2)

Dab.Docler: Lindström, Hegyi, Pozsgai (1), Metcalfe 1, MacSweyn (1), Magosi 1, Varga (1), Martinka (1), Virág 1, Pavuk, Azari (1), Lencsés, Kiss D., Papp V. (1), Galanisz 1, Kiss Á., Szilassy. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Következő mérkőzés: Dab.Docler – UTE

2010. 11. 19., péntek – 18 óra

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.