Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. December 19. 07:51, hétfő | Bulvár
Forrás: InfoGyőr - Fotó: RTL Klub

Kocsis Tibor lett az X-Faktor 2011 győztese! - VIDEÓ

Kocsis Tibor lett az X-Faktor 2011 győztese! - VIDEÓ

Kemény küzdelmek és rengeteg könnyes pillanat után tegnap este véget ért az X-Faktor 2011. A tehetségkutató győztese, Kocsis Tibor lett!

Még egyszer sem fordult elő, hogy nő nyert volna tehetségkutató versenyt az RTL Klubon - vasárnap se lett ez másképp az X-Faktorban. Kocsis Tibor mindet vitt.

Muri Enikő és Kocsis Tibor legelőször együtt lépett fel Takács Nikolas A zene kísér majd az úton című slágerével, majd Muri Beyoncé If I Were a Boy című számával rukkolt elő, míg Kocsis Tibor szintén egyik kedvencét, Michael Bublé Feeling Good-ját adta elő. A stúdióból közben olykor az énekesek szülővárosába kapcsoltak: Nyíregyházán Istenes Bence, Lajosmizsén pedig Barabás Éva jelentkezett be a szurkolóktól.

Enikő későbbiekben még Faith Hill karácsonyi dalát, a Where Are You Christmast és Josh Groban You Raise Me Up című számát adta elő erre az alkalomra írt magyar szöveggel, míg Tibor a Csendes éjjel szórakoztatta a közönséget, illetve az ő előadásában is hallhattuk a Mit ér egy hang című szerzeményt.

Címkék: Kocsis Tibor, x-faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.