Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Február 20. 15:08, hétfő | Helyi

Kovács úr, az álruhás -nyílt levél - író

Kovács úr, az álruhás -nyílt levél - író

Kaptunk egy nyílt levelet, amely a helyi médiaviszonyokat kritizálja. Meg kell állapítanunk, hogy sok érdekes felvetése volt, ami közül jónéhány még szimpatikus is lehetne.

Van azonban vele egy aprócska gond.... A nyílt levelet Kovács Tamás néven küldték egy gmailes postafiókról. Se telefonszám, se lakcím, egyetlen fia mondat sincs arról, hogy a levél szerzője valós személy.

Mindenki tudja, hogy gmailes postafiókok valós tulajdonosai a jelenlegi törvények szerint beazonosíthatatlanok. A levélben számok, adatok vannak. Ezeket - egy magára valamit is adó - médium soha nem tenne közre ellenőrzés nélkül. Lettlégyen a teljes jogi felelősség az övé, nem a Kovács Tamás néven, vagy amögé elbújó valaki(k)é.

Úgy véljük, hogy a tájékoztatásban jártas, hitelességre adó médium nem engedheti meg magának, hogy a balhé kedvéért ilyen kétes értékű és eredetű vádaskodásba belemenjen .

Amennyiben Kovács úr személyét igazolható módon felveszi velünk a kapcsolatot, készségesen a rendelkezésére állunk, sőt fel is ajánljuk, hogy megszervezzük a találkozóját a döntéshozókkal illetve képviselőjükkel.

A levél szövegét ismerve felvetődik azonban annak a gyanúja, hogy nem egy kívülálló városlakó osztja meg nyílt levéllel a kétségeit, hanem a politika mellék- vagy részszereplője szeretne egy kis balhét álruhában. Mi ehhez nem kívánunk asszisztálni ily módon. Viszont, ha Kovács úr leveszi inkognitóját, és kiderül, hogy létezik, minden további nélkül teret és lehetőséget adunk véleményének a médiumunk által általános szabályok szerint.

Addigis elég erősen él bennünk a gyanú, hogy balhécsinálásra akarnak bennünket felhasználni, hogy majd galacsinhajtó bogár módjára görgetjük előttünk azt a bizonyosat, míg aki elgurította, az hátradőlve rajtunk mosolyogva kavarna egyet a kávéján. Köszönjük, ehhez nem asszisztálnunk.

Egyben közöljük, hogy bármilyen politikai párt, szervezet véleményének teret adunk, fizetett politikai hirdetés megjelölés alatt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.