Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Február 11. 17:15, hétfő | PR

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Lámpaboltok egy kattintásnyi távolságban

Az online áruházak hatalmas mértékben könnyítik meg életünket. Időt és energiát, valamint pénzt spórolhatunk meg azzal, ha néhány kattintással lámpa webshopból rendeljük meg a kiválasztott darabokat.

Ha besétálunk egy-egy lakberendezési áruházba és végig nézzük a világítás osztály lámpakínálatát, könnyen előfordulhat, hogy feladjuk a küzdelmet, hogy megtaláljuk azokat a darabokat, amelyek a mi otthonunkba illenek. Bár árban nagy a szórás, találunk olcsóbb és nagyon drága darabokat, a kínálatot sokszor szűkösnek érezhetjük.

A webshop előnyei

Ezzel szemben egy online lámpabolt kínálata óriási. Több ezer lámpa szerepel a webshopban, ami elsőre ijesztőnek tűnhet, de nem kell mindent átnéznünk ahhoz, hogy a nekünk leginkább tetsző lámpákat kiválaszthassuk.

Úgy nézzük át egy lámpa webáruház választékát, hogy megismerjük a termékkategóriákat. Ez segít nekünk eligazodni abban, hogy mit hol keressünk. A kategóriákon belül lehetnek alkategóriák is a még precízebb kereshetőség érdekében. Az Elter Világítás kínál kültéri lámpákat és beltéri lámpákat, fényforrásokat, de a menürendszerüknek köszönhetően kereshetünk a lámpatípusokon kívül az adott helyiségekhez ajánlott lámpák között is.

Szűrjünk!

Ha például tudjuk, hogy a hálószobába keresünk lámpát, és tudjuk azt is, hogy milyen színben vagy anyagban gondolkodunk, akkor bátran állítsuk be a keresésnél szűrőket, így csak azokat a találatokat végig néznünk, amelyek megfelelnek a mi keresési feltételeinknek.

Természetesen lehetőségünk van egy adott gyártó termékeire rákeresnünk, ez segítség akkor, ha már tudjuk egységesen ezekre a típusú lámpákra lesz szükségünk a lakberendezés során.

Vannak csillárok, függesztékek, mennyezeti lámpák, állólámpák, asztali lámpák, fali lámpák, beépíthető lámpák és gyermeklámpák is, ha nem helyiség alapján keressük
őket.Házhozszállítás és garancia

Sokan tartanak attól, hogy mikor és milyen állapotban érkeznek meg a megrendelt termékek. A titok, hogy megbízható helyről kell rendelni. Olvassuk el a tájékoztatókat, hogy tisztában legyünk a jogainkkal, tudjuk, hogy mi a házhozszállítás folyamata, hogyan érvényesíthetjük a garanciát. Mert természetesen a garancia ugyanúgy érvényes akkor is, ha online lámpaboltból vásárolunk, mintha egy szaküzletbe mennénk be.

A házhozszállítás a legtöbb esetben egy bizonyos összeg felett ingyenes szokott lenni, tehát ezzel is tudunk benzint spórolni, és nem ritkák az akciók sem. Egy-egy darabra sokkal olcsóbban is szert tehetünk, ha figyeljük a kedvezményeket. Ha bármi kérdés merül fel bennünk, hívjuk fel az ügyfélszolgálatot, vagy írjunk e-mailt. Kérdezni ér, főleg, ha egy nagyobb összeget szeretnénk elkölteni a lámpa webáruházban.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.

2019. Május 21. 23:41, kedd | PR

A legfontosabb tippek melltartó mosáshoz

Melltartót választani a nők többségének fogós feladat. Rengeteg fazon, típus, márka létezik, és szinte nincs két egyforma női alkat.

2019. Május 13. 10:00, hétfő | PR

Lelepleződtek a jubiláló Open Road Fest titkai

Vidám hangulatú Sajtótájékoztatón leplezték le a Harley-Davidson Open Road Fest attrakcióit. Az eseményen a rockzene hazai kiválóságai is képviseltették magukat.