Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2017. Május 09. 00:08, kedd | PR
Forrás: Fekete Györgyi

Laza csokrok és férfias színek

Laza csokrok és férfias színek

Az ételek mellett a külsőségek is nagyon fontosak. Így a menyasszonyi csokor és a teremdekoráció is.

• A menyasszonynak az esküvő színvilágához, a személyiségéhez és a ruhájához szerencsésebb a csokrot választania – javasolja Palkovics Katalin az Ibolya Virágszalon egyik tulajdonosa. Egy nagy, abroncsos, habos ruhához nem illik a pici körcsokor. Éppen ezért mindig kérjük, hogy hadd nézhessük meg, hogy milyen lesz a ruha, mert akkor könnyebben tudunk formát és a színt javasolni.
• Vannak határozott elképzelések?
• Igen, nagyon sokszor, ez egyrészt nagyon jó támpontot nyújt számunkra, másrészt nem mindig szerencsés, hiszen hiába ragaszkodik valaki a gyöngyvirághoz ősszel, ha nincs itt a szezonja, és nagyon drágán lehet csak a világ másik részéről beszerezni. Érdemes tehát a szezonális virágok közül válogatni, s ehhez nagyon sok segítséget tudunk adni. Most a tömött csokrok helyett, a lazább, természetesebb formájúak a divatosak. Fontos, hogy a csokrok csak virágokból állnak, kiegészítő növények használata már nem divatos. Az árak a virágok fajtájától és számától függően nagyon sokfélék lehetnek, átlagosan 12000-15000 forint között kell egy csokor árával számolnunk.
• Dekoráció?
• Illeszkedik ahhoz a színvilághoz, amelyet megálmodtak. Érdekes, hogy a vőlegény „színei” is már megjelennek, azaz például a mályva-szürke, rózsaszín-barna, de a fehér némi fekete kiegészítőkkel is roppant elegáns tud lenni. Érdemes a vásárlás helyett bérelni a dekorációs kellékeket, hiszen ezek a díszek remélhetően erre az egy alkalomra szólnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 13:39, kedd | PR

Szigorú minőségi szabályozás a siker kulcsa

A Jánosik és Társai Kft. tavalyi árbevétele meghaladta a 14 milliárd forintot. Az idén is több mint 14 milliárd forint bevételt terveznek.

2019. Július 08. 18:03, hétfő | PR

Van, ahol már csökkennek a lakásárak

Régóta meghökkenéssel figyelik és magyarázzák szakértők és minden érintett az ingatlanárak korlát nélküli növekedését. Most azonban megjelentek az első jelei a fordulatnak.

2019. Június 13. 10:36, csütörtök | PR

Nemzetközi és magyar sztárokkal indul az országos kerékpár fieszta

11 megyén és 100 városon át vezet Magyarország legnagyobb kerékpárversenye

2019. Június 05. 09:14, szerda | PR

Innovatív takarítás

Ma már a takarítás sem olyan, mint régen. Jól tudja ezt Magyarország piacvezető takarítással foglalkozó cége a Jánosik és Társai Kft.