Városlista
2019. október 15, kedd - Teréz

Hírek

2017. Május 09. 00:08, kedd | PR
Forrás: Fekete Györgyi

Laza csokrok és férfias színek

Laza csokrok és férfias színek

Az ételek mellett a külsőségek is nagyon fontosak. Így a menyasszonyi csokor és a teremdekoráció is.

• A menyasszonynak az esküvő színvilágához, a személyiségéhez és a ruhájához szerencsésebb a csokrot választania – javasolja Palkovics Katalin az Ibolya Virágszalon egyik tulajdonosa. Egy nagy, abroncsos, habos ruhához nem illik a pici körcsokor. Éppen ezért mindig kérjük, hogy hadd nézhessük meg, hogy milyen lesz a ruha, mert akkor könnyebben tudunk formát és a színt javasolni.
• Vannak határozott elképzelések?
• Igen, nagyon sokszor, ez egyrészt nagyon jó támpontot nyújt számunkra, másrészt nem mindig szerencsés, hiszen hiába ragaszkodik valaki a gyöngyvirághoz ősszel, ha nincs itt a szezonja, és nagyon drágán lehet csak a világ másik részéről beszerezni. Érdemes tehát a szezonális virágok közül válogatni, s ehhez nagyon sok segítséget tudunk adni. Most a tömött csokrok helyett, a lazább, természetesebb formájúak a divatosak. Fontos, hogy a csokrok csak virágokból állnak, kiegészítő növények használata már nem divatos. Az árak a virágok fajtájától és számától függően nagyon sokfélék lehetnek, átlagosan 12000-15000 forint között kell egy csokor árával számolnunk.
• Dekoráció?
• Illeszkedik ahhoz a színvilághoz, amelyet megálmodtak. Érdekes, hogy a vőlegény „színei” is már megjelennek, azaz például a mályva-szürke, rózsaszín-barna, de a fehér némi fekete kiegészítőkkel is roppant elegáns tud lenni. Érdemes a vásárlás helyett bérelni a dekorációs kellékeket, hiszen ezek a díszek remélhetően erre az egy alkalomra szólnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 09. 15:34, szerda | PR

Az örök klasszikus business casual: a női blézer

Van egy ruhadarab, ami sosem megy ki a divatból. Egy ruhadarab, amit változatosan hordhatunk, mely akár egy sportcipős szettet is a business casual szintjére emel pillanatok alatt. Ez pedig nem más, mint a blézer.

2019. Szeptember 06. 15:41, péntek | PR

Hogyan működik a hőszivattyú?

Sokan emlegetik úgy, mint a legfenntarthatóbb fűtés és melegvíz szerzési megoldás. És valóban – a hőszivattyú károsanyag kibocsátás nélkül igen magas hatékonyságra képes. Nézzük meg, pontosan miként!

2019. Szeptember 06. 15:38, péntek | PR

A legfontosabb konyhai eszközök listája az első saját konyhába

Legyen szó agglegényekről, vagy épp a szülőktől külön költöző fiatalokról, mindenkinek szüksége lesz néhány fontos és alapvető konyhai eszközre, amellyel érdemes felszerelni a konyhát. Melyek ezek?

2019. Szeptember 06. 15:37, péntek | PR

Klímabarát vakáció - akár főszezonon kívül is

Egyre többeknek fontos, hogy utazás alatt is úgy éljenek, hogy kíméljék a környezetet. Összeszedtünk néhány alapinformációt, ezek azoknak is jól jöhetnek, akik az utószezonra vagy éppen télre tervezik a nyaralásukat.