Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Október 20. 12:30, vasárnap | Helyi

Legalább még ugyanennyi sok szép évet!

Legalább még ugyanennyi sok szép évet!

Nagyszabású rendezvénnyel ünnepelte fennállásának 30. évfordulóját a László Imre Nótakedvelők Klubja.

Népes sereglet gyűlt össze a Béke téri étteremben, mindenki csinosan, elegánsan kiöltözve. Ünnepre érkeztek, hiszen a nóta klub 30. születésnapja alkalmából vacsorával egybekötött nóta- és táncestet szerveztek október 19-én. Körülbelül 340 vendég érkezett a gálára. A műsort a Vasas Táncegyüttes nyitotta meg, majd a 6 éve alakult Pentelei Kéknefelejcs Népdalkórus kedveskedett a jelenlevőknek vidám dalokkal. A műsorvezető Rauf Pál, a klub alelnöke volt, aki maga is énekelt a közönségnek. Szloboda György, a klub jelenlegi elnöke ünnepi köszöntőjében felidézte az elmúlt 30 év fontosabb állomásait. Szinte összeszámolni sem lehet a három évtized programjait, a nótaesteken kívül kirándulások, nagyrendezvények gazdagítják a közös emlékeket. Külön köszöntötték az alapító tagokat is, és emlékérmet adtak át azoknak, akik sokat tettek a klub működésért. Az eseményre ellátogatott Csantavér küldöttsége is.
A köszöntők után a Csillag születik tehetségkutató verseny győztese, Fejér megyei kötődésű Mészáros János Elek lépett a színpadra.
A tenor szereplése után a vacsora következett. Majd a második felvonással folytatódott a műsor. Budai Beatrix, Farkas Rozika, Zsuzsa Mihály, Nógrádi Tóth István, Nagyidai Margit, Vállay Éva, Lente Lajos, Gránát Zsuzsanna, végül, de nem utolsó sorban Fényes György. Az előadóművészeket Bojsza György és zenekara, Fehérvári János, Kéri György, Vass Antal kísérte.


Természetesen, az alkalomhoz illően, nem maradhatott el a születésnapi torta sem. A jubileumi rendezvényt tombola, és táncmulatság zárta.
Zsuzsa Mihály idén februárban már vendégeskedett a nóta klubban. Akkor elénekelt egy általa költött dalt egy ismert dallamra, amelyet most ismét előadott a jubileumi alkalom kapcsán:

Címkék: jubileum, klub, nóta

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.