Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. November 01. 07:32, hétfő | Helyi
Forrás: Dab.Docler

Lendületben az Acélbikák

Lendületben az Acélbikák

A hétvége második hazai összecsapását is megnyerte a Dab.Docler jégkorong csapata. A Brassó legyőzése után újabb ellenfelet, a Steauat fektették kétvállra az Acélbikák.

Jól jött ki a román hétvégéjéből a dunaújvárosi jégkorong csapat, hiszen mindkét ellenfelét jó és eredményes játékkal győzte le a Mol Liga pénteki és vasárnapi fordulójában. A Brassónak lőtt nyolcas után ezúttal a Steaua elleni is alaposan belekezdtek az újvárosi fiatalok, és már az első harmadban jelentős előnyt szereztek. A harmad elején Varga volt eredményes, majd Kiss Ákos duplázott, így 3-0 arányú hazai vezetéssel vonulhattak a jól megérdemelt pihenőjükre az Acélbikák.

A folytatásban sem álltak le J. P. MacCallum tanítványai, a Steaua nem tudott mit kezdeni a Dab. ötletes, jó játékával. A második játékrész sem maradt így hazai gólok nélkül, először Martinka növelte az előnyt, majd MacSweyn helyezett el egy hatalmas találatot a vendégek hálójában, így az utolsó harmad előtt gyakorlatilag minden kérdés eldőlni látszott. (5-0) A záró felvonásban magára talált a vendég gárda, szépített is a Steaua, de az Acélbikák magabiztos győzelme egy percig sem forgott veszélyben.

Dab.Docler – Steaua Rangers 5-2 (3-0, 2-0, 0-2)

Dab.Docler: Becze, Hegyi, Pozsgai, Magosi (1), MacSweyn 1, Metcalfe (1), Martinka 1 (1), Varga 1 (1), Azari (1), Pavuk, Virág, Kiss D., Lencsés, Papp V. (1), Galanisz (4), Kiss Á. 2, Jonkl, Szilassy, Papp Cs. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.