Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2013. Szeptember 22. 10:47, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Lenyisszantotta a saját heréit, a templomban, a násznép szeme láttára

Lenyisszantotta a saját heréit, a templomban, a násznép szeme láttára

(A kép illusztráció) | Keményen sokkoló élmény a boldogító igen előtt....

Az ismeretlen férfi berontott a templomba, egy ollóval levágta saját heréit, és miközben súlyosan vérzett, székeket dobált. Az esküvőt leállították, ám miután a vérző áldozatot elszállították, mégis megtartották a ceremóniát.

Borzalmas jelenet szakította félbe az esküvőt az angliai Brentwoodban. A lelkész épp az utolsó előkészületeket tette az oltárnál, amikor a források által meg nem nevezett férfi berontott a templomba. Mint a későbbi nyomozási adatokból kiderült, az illető egy ollóval levágta a heréit, majd miközben erősen vérzett, tört-zúzott, székeket dobált.

Az őrült egy ollóval csonkította meg magát

Sokkoló tettének oka egyelőre ismeretlen, a kiérkező rendőrök egy közeli elmegyógyintézetbe szállították a súlyosan bekattant fickót. Bár a hatóság azonnal le akarta zárni a templomot a nyomozás miatt, a násznép kérésére megengedték, hogy megtartsák a ceremóniát. A vendégeknek persze hátborzongató látványban volt részük.

“Megláttam a padlón valamit, amiről azt gondoltam, hogy a férfi karjából egy húsdarab, de aztán kiderült hogy a heréje volt” – mesélte egyikük a Huffingtonpost cikkében. A férfi állapotáról egyelőre nem közöltek további részleteket.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont: