Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2010. Szeptember 24. 10:22, péntek | Helyi

Lopják a benzint meg a szalonnát!

Lopják a benzint meg a szalonnát!

Ercsiben gázolajlopás, Perkátán családi házból lopás, Dunaújvárosban egy a Vasmű utcában történt rongálás mellett leginkább ittas vezetők adtak munkát a rendőrkapitányság egyenruhásainak az elmúlt 24 órában…

Kora reggel Ercsi területén található ipari üzemből érkezett riasztás üzemanyaglopás miatt. A bejelentő lezártan parkoló kamionjából 4-500 liter gázolajat vitt el ismeretlen tettes. A tolvaj sérülésmentesen nyitotta ki a Renault tankját. A kamionos kára kb. 140.000,-Ft. Lopást jelzett egy perkátai asszony is kora délután. Az ismeretlen tettes a családi ház nyitott bejárati ajtaján surranhatott be, ugyanis erőszak nyomát sehol sem találták a rendőrök. Húst, olajat, lisztet és cukrot vitt el a tettes. Az asszony kára megközelítően 25 ezer forint.

Dunaújvárosi Városi Bíróság elővezetési határozatának eleget téve vittek ercsi lakhelyéről a bíróság épületébe a járőrök egy 46 éves asszonyt. Később egy 42 éves nagyvenyimi nővel kapcsolatos bejelentésre kellett intézkedniük. A bejelentés szerint az asszony otthonából ismeretlen helyre távozott, telefonját kikapcsolta, félő volt, hogy baja esik. A keresés mellett végül a lakhelyén történt visszatérő ellenőrzés vezetett eredményre. Este fél kilenckor otthonában találták meg, erősen ittas, magatehetetlen állapotban. Biztonsági intézkedésként kórházba szállították.

Éjjel egy 19 éves kerékpárost állítottak meg a járőrök Dunaújvárosban, a Majakovszkij utcában. A fiatal biciklisről az ellenőrzés során kiderült, hogy ittas. Húsz perccel később ugyanitt két másik ittas kerékpárost állítottak le. Perkátán egy segédmotorost szűrtek ki az ellenőrzést végző járőrök. A 31 éves motoros nem elég, hogy ittas volt, de jogosítvánnyal sem rendelkezett.

Péntek hajnalban a Vasmű út egyik üzletének riasztóját rongálták meg ismeretlenek. Feltehetően valamiféle tömítőanyagot fújtak rá, így akartak bejutni az eladótérbe. Az üzletbe végül azért nem tudtak bejutni, mert egy férfi felfigyelt az idegenek ténykedésére és rájuk kiáltott, aminek hatására elmenekültek. A személykutatás nem járt eredménnyel. A tettesek a rongálással ötvezezer forint körüli kárt okoztak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.