Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2011. Augusztus 19. 21:50, péntek | Helyi
Forrás: Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság

Loptak, csaltak, berúgtak

Loptak, csaltak, berúgtak

Betöréshez riasztották reggel a rendőröket a Papírgyári útra. Később Perkátán helyszíneltek családi ház betörésnél. Ercsiben tolvajt fogtak egy lepusztult házban, de még ugyancsak tegnap intézkedtek körözött személlyel szemben is.

. Éjfél után egy hajléktalan férfi után kezdtek kutatni, aki telefonon kért segítséget, mert nem tudott felállni a vasúti sínek közül…

Csütörtökön kora reggel Dunaújváros, Papírgyári útról egy gazdasági társaság telephelyéről kértek segítséget. Ismeretlen tettes hatolt be a raktárépületbe, döngölőbékákat, aggregátorokat tulajdonított el, összesen hétmillió forint lopási kárt okozva a tulajdonosoknak.
Később Perkáta, Rákóczi utcába, egy felújítás alatt lévő családi házhoz vonultak a bűnügyi technikusok. Ismeretlenek feszítették be az ingatlan ajtaját. Egy zseblámpát és egy hosszabbítót vittek el. A lopási és rongálási kár egyaránt 10-10 ezer forint.

Délelőtt fél tízkor egy 78 éves asszony tett bejelentést arról, hogy még hétfőn meglopták. A Lajos király körúti lakásába azzal kért bebocsátást egy magát önkormányzati dolgozónak feltüntető, általa ismeretlen nő, hogy a 13. havi nyugdíj visszaállítását szeretné vele megbeszélni. Amíg a nő szóval tartotta a konyhában az idős asszonyt, addig társa besurrant a szobába és ellopta a vitrines szekrényben tartott spórolt pénzt. A kár több százezer forint.

Délután állampolgári bejelentésre vonultak a járőrök Ercsi, Egressy utcába, ahol egy üresen álló, lepusztult ház teraszán egy általuk ismert fiatalkorút pillantottak meg. A fiú társa a házban épp egy helyéről kifeszegetett ablakkeretet próbált meg eltulajdonítani, amikor a járőr őt is észrevette. A rendőr láttán elszaladt, fiatal társát elfogták, lopás vétség kísérlet miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az idősebb elkövetőt még keresik.

Kora este, garázdaság miatt folyamatban lévő ügy miatt állítottak elő egy iváncsai férfit. Előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki.

Éjfél után egy hajléktalan férfi hívta telefonon a rendőrség ügyeletét.
A 61 éves férfi elmondta, hogy Dunaújvárosban a vasútállomáson a sínek közé feküdt, de annyira részeg, hogy nem tud lábra állni. A szolgálatban lévő teljes állomány kezdte keresni a férfit. A felkutatása nem járt eredménnyel. Többszöri hívásváltást követően végül elmondta, hogy tulajdonképpen nem is a sínek között van, hanem egy ismerőse telkére mászott be, ott fekszik. A férfit megtalálták, állapota miatt mentőt hívtak hozzá. Kórházba vitték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.