Városlista
2019. november 15, péntek - Albert, Lipót

Hírek

2016. Augusztus 20. 16:36, szombat | Helyi sport
Forrás: kép: kohaszkezi.hu

Lóra pattant kézilabdások

Lóra pattant kézilabdások

Öt felejthetetlen napot töltöttek a Dunaújváros Megyei Jogú Város jóvoltából Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia utánpótlás csapatának lányai a Mohácsi Lovas Klubban.

A huszonhét kislánynak felejthetetlen élményt jelentett az tábor programja. Elsősorban a lovaglás. Az ismerkedést a barátkozás követte a négylábúakkal, s a tábor végére már kedvenceik is lettek.
Persze azon kívül, hogy minden nap lovagolhattak, rengeteget kirándultak, s így megismerték Mohácsot és környékét, de ellátogattak Pécsre is. Tiszteletüket tették a Mohácsi Történelmi Emlékhelynél. Interaktív múzeumlátogatáson vettek részt Pécsett a Zsolnay Kulturális Negyedben, de volt részük élményfürdőzésben is.
A táborban lehetőségük volt természetesen sportolni is, így strandröplabdáztak, strandkézilabdáztak, fociztak, csocsóztak és gumiasztalon ugráltak. És nem utolsó sorban rengeteget játszottak. Most már el kezdték a felkészülést, s hamarosan az iskola is kezdődik, de ez a tábor maradandó élmény volt számukra.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 28. 08:44, szombat | Helyi sport

Újabb győzelem az Erste Ligában

A Vasas elleni 6-4-es hazai sikerrel őrizte meg hibátlan mérlegét a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata az Erste Ligában.

2019. Szeptember 21. 09:16, szombat | Helyi sport

Továbbra is veretlenek a dunaújvárosi hokisok

Idei harmadik mérkőzését is megnyerte az Erste ligában a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong csapata, mely egy nagyon veszélyes Debrecent győzött le 4-1-re a Dunaújvárosi Jégcsarnokban.

2019. Szeptember 05. 21:25, csütörtök | Helyi sport

ÁTLÉPTEK EGY HATÁRT!

Augusztus végén a DKKA két leány kézilabdacsapata is egy hetes edzőtáborban vett részt a határon túlon, Adán. Az edzések mellett a csapatépítés is fókuszba került.

2019. Augusztus 31. 09:06, szombat | Helyi sport

Ajándék a polgármesternek az akadémiától

Csapatképpel, versenymezzel lepte meg a DKKA vezetése Cserna Gábor polgármestert.