Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2016. Július 18. 14:23, hétfő | Helyi sport

Ma kezdődik a Nyári Decathlon Bajnokság!

Ma kezdődik a Nyári Decathlon Bajnokság!

Ha nyár akkor Decathlon Nyári Felkészülési Bajnokság az amatőr kispályás csapatoknak a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében! - Kezdődik a DLSZ szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye.

Immár ötödik alkalommal rendezi meg a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség a Decathlon Áruház támogatásával a Decathlon Nyári Kispályás Foci Bajnokságot.

Petrás Gábor a bajnokság koordinátora és a DLSZ főtitkára így mutatta be az eseményt:

-A nyári időszakban is a focipályára hívjuk az amatőr városi labdarúgó csapatokat, hogy lehetőségük legyen a csapatépítésre, új játékosok beépítésére a következő idényre. Az idei Decathlon bajnokságra is 8 csapat nevezését fogadjuk el, akik bajnoki rendszerben küzdenek meg a helyezésekért. A mérkőzések hétfőn, kedden, valamint csütörtökön és pénteken az esti órákban lesznek a Lorántffy Sportpályán, ahová várjuk a kilátogatókat, szurkolókat. A bajnokságban idén a tavalyi versenykiírást hagytuk jóvá, hiszen a tavalyi bajnokság végén pozitív lecsengése volt, hogy csapatonként 5 fő próbajátékossal nevezhettek a Decathlon bajnokságra a csapatok, ezért idén is lesz alkalmuk kipróbálni és beépíteni az új játékosokat a nevezett csapatok. Ahogyan megszokhatták a szövetség a bajnokság végén a legjobbakat díjazásban részesít, hogy elismerjük eredményüket, tehetségüket, melyet a dunaújvárosi Decathlon Áruház is támogat, valamint a Diablo pizzéria!

A bajnokság július 18. - augusztus 12.-ig tart.

Irány a Lorántffy pálya, szurkoljunk a csapatoknak!

A résztvevő csapatokat és a fordulók beosztását természetesen megmutatjuk, íme:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: