Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Január 13. 19:45, hétfő | Sport
Forrás: Infodunaújváros

Magabiztos győzelem a szezon elején

Magabiztos győzelem a szezon elején

Férfi Futsal NB2 bajnoki mérkőzésen csapott össze egymással a DF Green Pet FC és a Garvittax, január 13-án a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

DF Green Pet FC – Garvittax
15 - 1
(9 - 0)

A tabella harmadik helyén álló újvárosiak sokat készültek az elmúlt időszakban, s úgy tűnik, hogy a munka nem maradt eredmény nélkül. Nagy Attila fiai szép játékkal arattak győzelmet a sereghajtó Garvittax felett.


A mérkőzés elején Ivacs, Rozsos, majd Németh hozott három percenkét, egy-egy gólt, s ez meghozta a többiek kedvét is. Nagyon kapkodniuk nem kellett a zöld állatkáknak mert, egészen a 27. percig nem született meg a szépítő gól, ekkor viszont jött Tokár, lőtt Lieszkovszky hálója felé, gól. A hátralévő percekben még négy gólt rúgott a hazai csapat, s az utolsót Aradi ragasztotta Hangodi kapujába. A végeredmény DF Green Pet FC – Garvittax 15:1 (9:0).


A meccs végén elégedetten nyilatkozott a klub szakmai igazgatója, Zemankó Zoltán: Azt sem titkoljuk, hogy szeretnénk dobogós helyen végezni, sőt ha lehet a rájátszás felsőházába jutni.

DF Green Pet FC: Lieszkovszky Zalán, Schrancz László, Ivacs Gábor, Aradi Csaba, Márki Dénes, Hangodi István, Miháldi Ferenc, Menyhei Zoltán, Gieber Gyula, Kovács Arnold, Rigó László, Németh Tamás, Berényi Balázs, Facskó József Tamás, Pletser Zoltán, Rozsos József, Gyenizse Tamás, Rajna Róbert

Gólok: Ivacs (6), Rozsos, Németh (2), Rajna, Pletser, Berényi, Márki, Aradi

Garvittax: Hangodi István, Miháldi Ferenc, Menyhei Zoltán, Gieber Gyula, Kovács Arnold, Vitányi Márk, Verebes Gergő, Tokár Csaba, Vlasics Ádám, Boross Tamás, Bocsev Balázs, Himmer Donát

Gólok: Tokár, Verebes (öngól)

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.

2024. Május 14. 15:04, kedd | Sport

EURO-2024 - Rossi kihirdette 26 fős keretét

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya kihirdette 26 fős keretét a németországi labdarúgó Európa-bajnokságra, illetve öt tartalékot jelölt meg.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Tour de Hongrie - Poelsé a záróetap, Nys az első belga sárga trikós, Dina a legjobb magyar

Thibau Nys nyerte a 45. Tour de Hongrie országúti kerékpáros körversenyt, amelynek vasárnapi zárószakaszán Wout Poels diadalmaskodott.

2024. Május 13. 06:00, hétfő | Sport

Férfi kézilabda vb-selejtező - A magyar válogatott kettős győzelemmel jutott ki a tornára

Az olimpiai kvótás magyar férfi kézilabda-válogatott kettős győzelemmel jutott ki a jövő évi világbajnokságra, mivel 36-23-ra nyert Litvánia ellen a selejtező vasárnapi visszavágóján, Veszprémben.