Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2011. Február 26. 06:54, szombat | Helyi

Magosi mesterhármasa döntött

Magosi mesterhármasa döntött

A szokásoknak megfelelően ismét nehéz mérkőzést játszott a Dab.Docer jégkorong csapata a székesfehérvári farmcsapattal szemben. A lényeg azonban, hogy sikerült begyűjteni a bajnoki pontokat.

Az elmúlt időszakban rendre kiélezett mérkőzést vívnak az Acélbikák a kisebbik Volánnal, így tegnap este is nagy csatára volt kilátás a székesfehérvári jégcsarnokban. Az első percek alapján úgy tűnt, ezúttal talán könnyebben megadja magát a farmcsapat, hiszen Magosi lövése után a 19 másodpercben sikerült megszerezni a vezetést. Az előny azonban nem tartott soká, a hazai gárda hamar felavatta az újvárosi piros-fehérek hálóját. Beindult a gólpárbaj, hiszen a középkezdés után Azari találatával ismét a Dab-nál volt az előny. (1-2) Az első játékrész hajrája azonban a fehérváriaké lett, egyenlítés után Meretei góljával a vezetést is átvették a hazaiak. (3-2).

A második harmad elején ismét gyors góllal sokkolták az Acélbikák a hazaiakat. Alig telt el fél perc, amikor Magosi második találatával sikerült kiegyenlíteni. (3-3) A folytatás sokkal fegyelmezettebb játékot hozott mindkét oldalon, kevesebbszer kerültek veszélybe a kapuk mint korábban. A végső döntés a harmadik játékrészre maradt, amikor a szenzációsan játszó Magosi harmadik találata eldöntötte a bajnoki pontok sorsát. Győzött tehát a Dab.Docler 4-3 arányban, és ezzel tapad az éllovas Vasasra az OB I középszakaszában. Folytatás vasárnap 18 órai kezdettel a Dunaújvárosi Jégcsarnokban a Vasas ellen.

Sapa Fehérvár AV19 – Dab.Docler 3-4 (3-2, 0-1, 0-1)

Dab.Docler: Becze, Hegyi (1), Pozsgai (1), Magosi 3, MacSweyn (1), Metcalfe (1), Martinka, Kiss D., Azari 1, Galanisz (1), Kiss Á., Varga (2), Lencsés, Pavuk, Papp V., Mestyán, Győri, Jonkl, Szilassy, Papp Cs., Sevela (kapus). Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.