Városlista
2024. május 9, csütörtök - Gergely

Hírek

2013. November 18. 05:00, hétfő | Sport
Forrás: InfoVáros | -Hajósi Miklós-

Magyarország első Rali Európa-bajnokai

Magyarország első Rali Európa-bajnokai

Eurosol – Honda Civic Type-R. FIA ERC 2WD 2013, összefoglaló. Bessenyey Zoltán – Nyirfás „Yulianna”

7-ből, 7 célba érkezéssel és 5 dobogós helyezéssel, magasan a kategória élén végzett a 2013-as Rali Európa-bajnokságon a Bessenyey – Nyirfás – Honda trió, így megszerezték Magyarország első - nyomban három darab - rali Európa-bajnoki címét

Bessenyey Zoltán: Most, hogy végre a svájci futam után hivatalossá vált bajnoki címünk, szeretnék néhány embernek köszönetet mondani, akiknek kisebb-nagyobb szerepük volt abban, hogy idáig egyáltalán eljuthattunk.

Köszönöm a szponzorainknak, akik mellettem voltak az elmúlt 12 évben, köszönöm a családomnak és persze Julinak, akinek a legnagyobb része volt a sikerekben. Köszönöm a Honda és a J.A.S. Motorsport hozzáállását, hogy mellénk álltak és félgyári csapatot alkottak belőlünk idén, annak minden előnyével és nyomásával együtt. Köszönöm az Eurosol Racing Team-nek és személy szerint Puskádi Jánosnak, hogy minden alkalommal tökéletes autót és munkát tettek hozzá az évünkhöz.

Köszönöm Zengő Zoltánnak, hogy az első éles versenykocsiba ültetett. Köszönet Tagai Tamásnak az első raliautómért, Hadik Andrásnak a legkülönlegesebb raliautóért, és Bútor Róbertnek a raliért..., amit nála és mellette tanultam az pénzben nem kifejezhető. Köszönet Vittorio Canneva-nak, aki idén az aszfaltos pályák rejtelmeit tanította meg még jobban számomra. Köszönet Tóth Zolinak, aki először mondta mellettem az itinert, és Papp Gyurinak, aki pedig a leghosszabb ideig. Köszönöm a „munka”társaimnak, Vince Tibor Vinyusnak és Vida Janinak, hogy hagyják, kergessem az álmaimat és közben dolgoznak helyettem itthon. Hosszú a lista és bizonyára hagytam is ki belőle, amiért elnézést kérek. A lényeg azonban, ami minden mondat eleje: KÖSZÖNÖM!

Köszönet a támogatóknak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 09:43, csütörtök | Sport

Konferencia Liga: Elsőként a Fiorentina jutott döntőbe

2024. Május 07. 14:08, kedd | Sport

Nyolcvan nap a rajtig, 180-190 tagú lehet a magyar csapat

Nyolcvan nap múlva kerül sor a párizsi olimpia megnyitó ünnepségére, az eseményen pedig az előzetes számítások szerint 180-190 magyar sportoló vehet részt.

2024. Május 07. 07:25, kedd | Sport

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiára és paralimpiára tervezett ruhakollekcióit

Bemutatták a magyar csapat párizsi olimpiai és paralimpiai ruhakollekcióit hétfő este a Várkert Bazárban.

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.