Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Július 18. 21:11, hétfő | Belföld

Magyarország nyári szextérképe

Magyarország nyári szextérképe

Egy érdekes kutatás eredményeiről készült beszámoló érkezett szerkesztőségünkbe. Mátészalka 2016 nyarának pornófővárosa hazánkban – derült ki a legnagyobb hazai szexpartner kereső oldal legutóbbi kutatásából.

Korábbi felmérésekből kiderült, hogy július második felében tetőzik a szexuális tartalmak keresése az interneten. Ennek apropóján a Szexrandi.hu idén is utánajárt annak, hogy a júliusi csúcsidőben mely városokban izzanak a leginkább a monitorok.


Tavaly év végén a kazincbarcikaiak keresték a legtöbb online pornót, idén nyáron Mátészalka végzett az első helyen. Barcikán nagyon visszaeshetett a pornófogyasztás, idén ugyanis csak a tizenharmadik helyre voltak jók. Mátészalka után Kisvárda és Szerencs fértek még fel a dobogóra, azaz ezekből a városokból keresik a legtöbb szexuális tartalmat az interneten. Budapest idén sincs a toplistán, a tavalyi második Nagykanizsa és a hatodik Cegléd viszont idén is bekerült a top 15-ös listára, csakúgy, mint Kazincbarcika mellett Szekszárd és Pápa. Íme a 2016 nyári pornóvárosok listája (zárójelben a tavalyi helyezésekkel):

Címkék: eredmény, kutatás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.