Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2011. Szeptember 14. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Már vállalja barátnőjét a szépfiú

Már vállalja barátnőjét a szépfiú

George Clooney immáron nem titkolja, hogy gyorsan túllépett előző szakításán, és bátran mutogatja pankrátor szerelmét.

Bő egy hónapja sokan felkapták a fejüket, hogy George Clooney nem egy modellt, vagy színésznőt választott maga mellé Elisabetta Canalis után, hanem egy pankrátort. Igaz Stacy Kiebler már visszavonult a ringből, de azért mégiscsak mindenki túl férfiasnak gondolta a sármőrhöz. A hétvégén - első közös nyilvános megjelenésük alkalmával - azonban kiderült, hogy remekül mutatnak egymás mellett. Bár George kicsit alacsonyabb, mint az extra hosszú lábakkal megáldott Stacy, de ez inkább csak a fotósoknak okoz majd gondot. Clooney barátai szerit pedig nemcsak külsőleg passzolnak, de azonos a gondolkodásuk is. Illetve az Oscar-díjas nagyágyú nem is biztos, hogy ellentmondana új oldalbordájának, hiszen Kiebler kisasszony sok fogásra emlékszik régi szakmájából. Szóval könnyen földre tudja küldeni tizenegy évvel idősebb pasiját.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára