Városlista
2023. szeptember 23, szombat - Tekla

Hírek

2011. Július 13. 07:29, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Maradandó károsodást szenvedett a meglőtt férfi

Életveszélyes állapotban van a hajnalban, Veszprémben meglőtt férfi.

Sajtóinformációk szerint 2 embert állítottak elő a veszprémi lövöldözés miatt - a rendőrség egyelőre a nyomozás érdekeire hivatakozva nem erősítette meg a hírt, és további részleteket sem közölt az ügyről.

A hírTV helyszíni tudósítója elmondta, hogy a 40 éves P. Sándort, - aki nem volt ismeretlen a rendőrség előtt - hajnalban saját háza előtt lőtték meg.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság rendőr alezredese, Péter Katalin elmondta, a helyszíni szemlét befejezték, több embert elő is állítottak. Jelenleg folyik a kihallgatásuk. Péter Katalin hozzátette, emberölés miatt nyomoz a rendőrség. Életveszélyes állapotban szállították kórházba a meglőtt férfit. A kórház főigazgatója megerősítette a hírt és hozzátette, azonnali életmentő műtétet kellett végrehajtani rajta. A férfi azóta is életveszélyes állapotban van. A hírTV tudósítója elmondta, információi szerint P. Sándor maradandó károsodást szenvedett. (da)

hírTV

Címkék: meglőtt

Ezek érdekelhetnek még

2023. Szeptember 22. 13:00, péntek | Kék hírek

13 és 16 éves fiatalok bántalmaztak életveszélyesen egy férfit

Az Ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult ügyben vádat emelt azzal a két fiatallal szemben, akik 2022. év novemberében, Oroszlányban bántalmaztak egy hajléktalanként élő férfit.

2023. Szeptember 22. 06:00, péntek | Kék hírek

Esztergomi robbantás - Hajdu János: a kommandósok a szakmai protokoll szerint jártak el

Az ügyészség szerint a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársai minden szakmai protokollszabályt betartottak a szerdai esztergomi akciónál, amelyben életét vesztette egy rendőr - mondta a TEK főigazgatója.

2023. Szeptember 21. 07:53, csütörtök | Kék hírek

Esztergomi robbantás - egy rendőr meghalt, többen megsérültek

Jelenleg is zajlik a hivatalos szervek szemléje Esztergomban, ahol egy körözés alatt álló férfi - az elsődleges információk alapján - szándékosan gázrobbanást idézett elő egy bűnügyi akció során.

2023. Szeptember 20. 14:34, szerda | Kék hírek

Veszélyes hobbi - Világháborús robbanóanyagokat gyűjtött egy férfi

A Dunaújvárosi Járási Ügyészség robbanóanyaggal és robbanószerrel visszaélés bűntettével vádolja azt a férfit, aki pusztaszabolcsi házában II. világháborús robbanótesteket és robbanóanyagokat gyűjtött.