Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2011. Szeptember 14. 14:53, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Marsi Anikó befejezte?

Marsi Anikó befejezte?

Azt beszélik, hogy Marsi Anikót vélhetően többet már nem látjuk képernyőn. Ezt az információt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.

Mint ismeretes, a Fókusz egykori műsorvezetője az elmúlt években két kisfiúnak adott életet. A nagyobbik öt, a kisebbik pedig most két éves. Anikó a két baba születése között rövid időre visszatért a képernyőre, de az utóbbi időben úgy hírlik, a jövőben már csak férjének, Palik Lászlónak és gyermekeinek szeretne élni. Bár a kicsik életkorából ítélve lassan időszerű lenne, hogy Anikó ismét munkába álljon, de információink szerint egyelőre még a csatornánál sem tudják, hogy éppen mi van vele.

Egy biztos, mióta Ausztráliából hazatértek, szinte elérhetetlenek, Anikó még a telefonszámát is lecserélte. Vajon mit titkolhat az ismert házaspár, miért kerülik ennyire a nyilvánosságot? Lehet, hogy valóban igaz, miszerint az ismert tévésnek már esze ágában sincs visszatérni a képernyőre?

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 13:04, csütörtök | Bulvár

Erősport: a nemzetközi porondon is bizonyítana az idehaza triplázó Juhász Péter

A mádi Juhász Péter az egyéni és a páros országos bajnoki cím után a hét állomásból álló HSMA Erős Emberek Prémium Liga döntőjét is megnyerte.

2020. Október 22. 08:00, csütörtök | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Csepregi Éva a videóban megosztja velünk, hogy milyen kapcsolatban áll a sportokkal. Melyik áll a szívéhez a legközelebb és mi az amit még nem próbált ki. Tartsatok velünk!

2020. Október 21. 14:02, szerda | Bulvár

Verekedésbe keveredtek a Prémium Médiaválogatott tagjai - FOTÓK+VIDEÓ

Hazánk legkiválóbb K-1 és Muaythai versenyzői vívnak egymással mérkőzéseket november 7-én a Madárfészek Akadémia csarnokában.

2020. Október 21. 08:00, szerda | Bulvár

Diéta Percek, Gombapaprikás nokedlivel - VIDEÓ

Hogy lehet ez diétás??? Varga Feri elmondja nekünk! :)