Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Október 24. 08:38, vasárnap | Helyi
Forrás: Dab.docler

Másodszor is vereség

Másodszor is vereség

Nem siketült a javítás a Dab.Docler jégkorong csapatának a Kontinentális Kupa második játéknapján sem. Az újvárosi együttes a kazah bajnok után a házigazda Maribor gárdájától is vereséget szenvedett. Ma délután a Csíkszereda ellen m

Az első játéknapon az Acélbikák 7-0 arányú vereséget szenvedtek kazah ellenfelüktől, míg a Maribort a Csíkszereda ütötte ki 8-3 arányban. Ennek tükrében akár győzelmet is várhattunk volna Kiss Ákoséktól. A találkozó elején dunaújvárosi helyzeteket láthattunk, de gól mégis a hazaiak szereztek egy védelmi hiba után. A Maribor azonban nem sokáig örülhetett a vezetésnek, Metcalfe hamar egyenlíteni tudott. Alaposan felpörögtek az események a harmadban, előbb MacSweyn góljával átvették a vezetést az Acélbikák, de Zemva ismét egalizálta az állást. Az eseménydús első játékrész után 2-2 volt tehát az állás, és bízhattunk a jó follytatásban.

Sajnos a második játékrészben nem sikerült folytatni az eredményes játékot, a góllövéssel ismét hadilábon állt az együttes. Szerencsére a védelem jól zárt, így a Maribor sem tudott előnyhöz jutni. A záró harmadban hiába támadtak az Acélbikák, nem sikerült megzörgetni a Maribor hálóját. A szlovén csapat azonban egyszer áttörte az újvárosi falat, és így 3-2 arányban győzni tudott. A nap másik mérkőzésén a Csíkszereda legyőzte a kazah bajnokot, így már továbbjutott.

HDK Maribor – Dab.Docler 3-2 (2-2, 0-0, 1-0)

Dab.Docler: Sevela, Hegyi, Pozsgai, Metcalfe 1 (1), MacSweyn 1 (1), Magosi (2), Varga, Kiss D., Azari, Galanisz, Kiss Á., Martinka, Lencsés, Papp V., Szilassy, Pavuk, Tőkési, Papp Cs., Jonkl, Virág. Vezetőedző: J. P. MacCallum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:19, péntek | Helyi

AKCIÓ AZ ILLEGÁLIS HULLADÉKLERAKÁS FELSZÁMOLÁSÁRA

Környezetkárosítók ellen léptek fel a rendőrök és a társszervek képviselői.

2024. Március 17. 06:50, vasárnap | Helyi

A fejlesztés újabb állomása

Hamarosan a szülők is bejárhatják a görögkatolikus óvoda belső terét

2024. Március 09. 06:09, szombat | Helyi

Élsportolók jártak a Dózsa iskolában

Egy igazán különleges élményben volt részük a dunaújvárosi Dózsa György Általános Iskola diákjainak.

2024. Március 01. 17:27, péntek | Helyi

Vagyonőrt bántalmaztak – vádemelés a vége

Súlyos testi sértés bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Dunaújvárosi Járási Ügyészség.