Városlista
2020. október 25, vasárnap - Bianka

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megalázta rajongóját Madonna

Megalázta rajongóját Madonna

A Pop Nagyasszonya elég visszataszító módon reagált, amikor egyik tisztelője virágcsokorral lepte meg.

Madonna még mindig Velencében reklámozza legújabb rendezését, pedig a kritikusok szerint a W.E.-n az sem segítene, ha Spielberg újravágná. Az afféle viselkedés pedig végképp csak ront a mozgóképes próbálkozás esélyein, amilyet Madge tanúsított. Történt ugyanis, hogy a film sajtótájékoztatója előtt egy úriember virágcsokorral lepte meg kedvencét. Madonna előbb udvariasan megköszönte, majd fintorogva eltüntette az ajándékát, és közölte kíséretével, hogy utálja a hortenziát. Amivel nincs baj, csak éppen a grimaszai, és a felháborodott kommentárja elég megalázó volt rajongója számára, akinek ez lehetett élete nagy pillanata. A mondandóját mellesleg az egész terem hallotta, mivel a mikrofonja be volt kapcsolva.

Pár órával később pedig legnagyobb utódát, Lady Gagát szidta egy belga magazinnak. Illetve azt mondta, hogy nem akar túlságosan foglalkozni az extrém díva már-már beteges Madge-mániájával. Mivel fogalma sincs róla, hogy csak divatból teszi, vagy tényleg szereti. Holott elviekben jóban vannak, és Madonna tisztában van vele, hogy ő Gaga inspirációja.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 25. 08:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége: Szigeti Ferenc (Karthago) - VIDEÓ

Szigeti Ferenc a műsorban elmeséli, hogy milyen sportokat próbált ki élete folyamán és az is kiderül a videóból, hogy milyen sportokat űz jelenleg!

2020. Október 24. 15:04, szombat | Bulvár

Paul McCartney egyedül készítette új, karanténalbumát

A koronavírus-járvány miatti karantén szülte Paul McCartney új albumát.

2020. Október 24. 08:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége: Csepregi Éva (Neoton) - VIDEÓ

Az Andonik 4s-ben Csepregi Évával arról beszélgettünk, hogy mennyit számít a külső egy előadó esetében? Elég a szépség vagy tehetség is kell? Ti mit gondoltok? Írjátok meg kommentben!

2020. Október 23. 08:00, péntek | Bulvár

Főzzünk Robival! Fritule - VIDEÓ

Egy délvidéki mediterrán desszert elkészítését mutatja meg nekünk, amely egyszerű, mégis zseniális! És nem mellesleg nagyon finom is!