Városlista
2020. június 3, szerda - Klotild

Hírek

2016. Október 12. 18:24, szerda | Helyi

Megszépült a mentőállomás is – KÖSZ, Hankook!

Megszépült a mentőállomás is – KÖSZ, Hankook!

Három nap alatt szépült meg a Dunaújvárosi Mentőállomás: átfestették a kerítéseket, javították a térkőburkolatot, felújították a garázsokat – mindezt a Hankook programján keresztül.

Múlt hétvégén került sor a mentőállomás szépítésére. A Pálhalmai BV intézet, a Pálhalmai Agrospeciál Kft., illetve az önkéntesek segítségével újrafestették a kerítéseket, javították a térkőburkolatot, illetve a homlokzatot, és a garázsokat is felújították, utóbbit teljesen, padlótól-plafonig – mutatta be az épület megszépült részeit Reszegi Imre, a mentőállomás vezetője.

Köszönetet mondott még Nagy Attilának, Kisapostag polgármesterének, és a település önkormányzatának, a hátsó kerítés felújításáért. Az abroncsgyár mintegy ötszázezer forinttal támogatta a szépülést, a belső tereket pedig a mentőalapítványon keresztül háromszázezer forint értékben tették kényelmesebbé új bútorokkal a dolgozók számára.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 16:53, kedd | Helyi

TÖBB SZÁZEZER FORINTOT LOPTAK, A RENDŐRÖK RÖVID IDŐN BELÜL FELDERÍTETTÉK AZ ÜGYET

A Fejér megyei benzinkútról elvitt készpénz elkövetőivel szemben folytatott nyomozás vizsgálatát a napokban fejezték be a Székesfehérvári Rendőrkapitányság nyomozói.

2020. Május 29. 08:00, péntek | Helyi

Új mozi , új üzemeltető

Különleges mozis élmény várja majd a kívül belül megújult Dózsa Mozi centrum látogatóit.

2020. Május 16. 10:45, szombat | Helyi

Fejlesztés- 1,8 Mrd Ft-ot fordítottak a dunaújvárosi Interspar -ra

Spar Magyarország nem állt meg a fejlesztésekben

2020. Május 07. 07:30, csütörtök | Helyi

Dunaújváros mellett ruház be a török Yaris Kabin

A munkahelyeket teremtő új befektetéseknek köszönhetően Magyarország megerősödve kerülhet ki a válságból - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.