Városlista
2019. szeptember 24, kedd - Gellért

Hírek

2016. Október 12. 18:24, szerda | Helyi

Megszépült a mentőállomás is – KÖSZ, Hankook!

Megszépült a mentőállomás is – KÖSZ, Hankook!

Három nap alatt szépült meg a Dunaújvárosi Mentőállomás: átfestették a kerítéseket, javították a térkőburkolatot, felújították a garázsokat – mindezt a Hankook programján keresztül.

Múlt hétvégén került sor a mentőállomás szépítésére. A Pálhalmai BV intézet, a Pálhalmai Agrospeciál Kft., illetve az önkéntesek segítségével újrafestették a kerítéseket, javították a térkőburkolatot, illetve a homlokzatot, és a garázsokat is felújították, utóbbit teljesen, padlótól-plafonig – mutatta be az épület megszépült részeit Reszegi Imre, a mentőállomás vezetője.

Köszönetet mondott még Nagy Attilának, Kisapostag polgármesterének, és a település önkormányzatának, a hátsó kerítés felújításáért. Az abroncsgyár mintegy ötszázezer forinttal támogatta a szépülést, a belső tereket pedig a mentőalapítványon keresztül háromszázezer forint értékben tették kényelmesebbé új bútorokkal a dolgozók számára.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 24. 07:39, kedd | Helyi

FOLYTATÓDIK A SZENNYVÍZBERUHÁZÁS ÉSZAK-ÉS KÖZÉP-DUNÁNTÚLON

Hosszas előkészítéseket követően 2019 tavaszán indult az „Észak- és Közép-Dunántúli szennyvízelvezetési és -kezelési fejlesztés 2.” elnevezésű projekt.

2019. Szeptember 21. 09:03, szombat | Helyi

Országos kirakodó vásár Dunaújvárosban

Országos kirakodóvásárt tartanak szeptember 22-én vasárnap Dunaújvárosban.

2019. Szeptember 21. 08:57, szombat | Helyi

TÁJÉKOZTATÁS – Időszakos áramszünet

Szolgáltatásainak kiváló minősége és a biztonságos ellátás érdekében folyamatos korszerűsítést hajt végre hálózatán az E.ON. A tervszerű fejlesztések elvégzéséhez elengedhetetlen a szolgáltatás időszakos szüneteltetése. Ezért

2019. Szeptember 19. 18:22, csütörtök | Helyi

Újabb rendkívüli közgyűlés – döntés hat témában

Vitát is gerjesztett a nyugdíjasoknak és további rászorulóknak nyújtandó támogatás. Mennyi az annyi és miért nem több – volt a célkeresztben.